Μήνυμα Μίχου σε πολιτικούς, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες, ότι «θα τους πάρει μαζί του»!

«Όταν αποφασίσει να μιλήσει … θα βρεθούν με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ» - Δήλωση «φωτιά» από τον δικηγόρο Βασίλη Νουλέζα

Must Read

Ακόμα και μέσα από τη φυλακή, ο βιαστής και μαστροπός της 12χρονης από τον Κολωνό, Ηλίας Μίχος, στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ότι κανένας δεν θα ξεμπερδέψει τόσο εύκολα σε αυτή την δυσώδη υπόθεση.

Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας έκανε μια δήλωση-σοκ, στην οποία αναφέρεται πως όταν ο 53χρονος αποφασίσει να μιλήσει στην Ανακρίτρια για τους επώνυμους που εμπλέκονται στη φρικιαστική υπόθεση, «τότε στελέχη από την επιχειρηματική και πολιτική ζωή του τόπου και τον καλλιτεχνικό χώρο, θα βρεθούν με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ»!

Ο κ.Νουλέζας αφήνει και αιχμές κατά της Ελληνικής Αστυνομίας λέγοντας πως αν ήθελε «θα είχε αντιδράσει ταχύτερα και αποτελεσματικότερα», ενώ επισημαίνει ότι απεύχεται «άνωθεν παρέμβαση να την γλυτώσουν μεγαλοσχήμονες που μπαινόβγαιναν στο Μάρκετ του Η.Μ. και αναχωρούσαν μαζί τους με πολυτελή οχήματα και έχουν χάσει εσχάτως τον ύπνο τους».

Για να αφήσει και ένα ξεκάθαρο υπονοούμενο ότι υπάρχουν στοιχεία επ’ αυτού: «Τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα τους όμως δεν μπορούν να σβηστούν».

Βέλη όμως εξαπολύει ο γνωστός δικηγόρος και κατά της Κυβέρνησης με αναφορά σε «πολιτικό υπόκοσμο»:

«Δεν πείθομαι ότι η Κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά αποφασισμένη να εξαρθρώσει συντρίψει το βρώμικο κύκλωμα παιδεραστίας που εξαπλώνεται επικίνδυνα στην Ελλάδα. Τον πολιτικό υπόκοσμο».

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Νουλέζα:

«Όταν ο Ηλ.Μίχος αποφασίσει να μιλήσει.
Θα προκληθεί πολιτικός σεισμός.
Όταν αποφασίσει να μιλήσει στην κ 33 η Ανακρίτρια Αθηνών ο προφυλακισμένος ΗλΜίχος που επέλεξε προς το παρόν να σιωπήσει ,για όσους ( επώνυμους) εμπλέκονται στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια και ενδεχομένως δεν συγκαταλέγονται στην περιβόητη λίστα των 213 ατόμων.

Τότε στελέχη από την επιχειρηματική και πολιτική ζωή του τόπου(πέραν όσων δημοσιοποιήθηκε το ονοματ/μο τους και αποπέμφθηκαν) ,τον καλλιτεχνικό χώρο θα βρεθούν με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ. Θα τεθεί ζήτημα ηθικής τάξης τουλάχιστον.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί και παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη και προφυλακισθεί άγνωστοι, άσημοι και κοινοί θνητοί που επικοινώνησαν η ασέλγησαν καταβάλλοντας οικονομικό αντάλλαγμα στην άβουλη 12χρονη. Αν ήθελε η ΕΛ.ΑΣ θα είχε αντιδράσει ταχύτερα και αποτελεσματικότερα.

Απεύχομαι άνωθεν παρέμβαση να την γλυτώσουν μεγαλοσχήμονες που μπαινόβγαιναν στο Μάρκετ του Η.Μ. και αναχωρούσαν μαζί τους με πολυτελή οχήματα έχουν χάσει εσχάτως τον ύπνο τους. Τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα τους όμως δεν μπορούν να σβηστούν.

Δεν γνωρίζω αν ο κΕισαγγελέας ποινικής δίωξης έχει στα χέρια του αυτήν την πλούσια λίστα.
Δεν πείθομαι ότι η Κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά αποφασισμένη να εξαρθρώσει συντρίψει το βρώμικο κύκλωμα παιδεραστίας που εξαπλώνεται επικίνδυνα στην Ελλάδα.
Τον πολιτικό υπόκοσμο.
Χρειάζεται περαιτέρω αυστηροποίηση του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This