Φρίκη στον Πύργο! 12 κτήνη βίασαν ΑμεΑ – Έμεινε έγκυος και έδωσε το μωρό σε ίδρυμα

Την βίασαν φορώντας κουκούλες

Must Read

Γροθιά στο στομάχι δίνει η ανατριχιαστική ιστορία μιας 28χρονης ΑμεΑ στον Πύργο Ηλείας, η οποία, αφού έπεσε θύμα βιασμού από 12 άντρες, έμεινε έγκυος και αναγκάστηκε να δώσει το μωρό της σε ίδρυμα.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα «Πατρίς», ο Γολγοθάς για το δύστυχο κορίτσι και την οικογένειά του άρχισε πριν από κάποια χρόνια σε ορεινό χωριό του Πύργου και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Η νεαρή γυναίκα μαζί με τον πατέρα της, τη μητέρα της και τα οκτώ αδέρφια, εκ των οποίων ορισμένα αντιμετώπιζαν επίσης νοητικά προβλήματα, ζούσε σε χωριό του Δήμου Πύργου. Η μητέρα της 28χρονης -σήμερα- κοπέλας έπειτα από κάποια χρόνια εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία της, αφήνοντας πίσω τον άντρα της και τα παιδιά της να ζουν σε τραγικές συνθήκες.

Οταν, μάλιστα, το σπίτι όπου έμεναν γκρεμίστηκε, η οικογένεια στεγάστηκε σε μια αποθήκη του δημοτικού σχολείου της περιοχής, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα, αφού όποιες ενέργειες έγιναν προκειμένου να εξασφαλιστεί έστω ένα λυόμενο για τη διαμονή τους ακόμα βρίσκονται σε εκκρεμότητα, παρά τις προσπάθειες του προέδρου της κοινότητας. Από τα εννιά αδέρφια κάποια έφυγαν, αλλά ο πατέρας, μαζί με δύο αγόρια και την κοπέλα, έμεινε πίσω, αντιμετωπίζοντας νοητικά προβλήματα αλλά και αδυναμία να εξασφαλίσει έστω τα βασικά για μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Πριν από έξι χρόνια η 28χρονη έπεσε θύμα βιασμού από 12 άντρες, οι οποίοι φορώντας κουκούλες ασέλγησαν εις βάρος της με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει έγκυος και εννιά μήνες μετά να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι, το οποίο σήμερα ζει σε ίδρυμα στην Αθήνα. Γνωρίζοντας τις συνθήκες διαβίωσής της, κάποιοι ενδιαφέρθηκαν για την κατάστασή της και θέλησαν να τη βοηθήσουν. Ετσι, η 28χρονη μετέβη στον Πύργο, και άρχισε η αναζήτηση μιας οικογένειας που θα μπορούσε να την περιθάλψει και να της προσφέρει ένα σπίτι.

Παράλληλα, στην αντίληψη ανθρώπων που έχουν αναλάβει τη φροντίδα της αλλά και τη μεταφορά της σε κάποιο ίδρυμα υπέπεσε διακίνηση πορνογραφικού υλικού από άτομα που ήθελαν να κλείσουν ραντεβού μαζί της, στέλνοντάς της μηνύματα με… κυνικό τρόπο! Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», για όλα αυτά τα γεγονότα είναι ενημερωμένες και οι Αρχές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This