Φρίκη: 15χρονος καταγγέλλει ασέλγεια και κακοποίηση στην Κιβωτό του Κόσμου – Ξεκίνησε έρευνα η ΕΛ.ΑΣ.

Ανατριχίλα προκαλεί η κατάθεση του αγοριού στους αστυνομικούς

Must Read

Μόλις λίγους μήνες μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό ανηλίκων στην Κιβωτό του Κόσμου, η μαρτυρία ενός αγοριού έρχεται να ρίξει νέες «σκιές» στη δομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στον «Συνήγορο του Πολίτη» αφορούν ασέλγειες και κακοποιήσεις ανηλίκων και έχουν διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία διέταξε προκαταρκτική έρευνα σε τουλάχιστον 5 δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».  Την έρευνα ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων με τους αστυνομικούς να συγκεντρώνουν καταθέσεις και να έχουν ζητήσει η διενέργεια ιατροδικαστικών εκθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 17χρονος σήμερα που φιλοξενούνταν σε δομή της Κιβωτού, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από άτομο που εργάζεται στη δομή. Ο νεαρός στην καταγγελία του αναφέρει ότι ζούσε μια κόλαση στην ηλικία των 15 ετών για δύο ολόκληρα χρόνια σε δομές του Βόλου και της Καλαμάτας, από το 2020 μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο.

Επιπλέον, στην καταγγελία του αναφέρει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο πρότεινε να φύγει από την Αθήνα και θα τον βοηθούσε να βρει δουλειά και να φτιάξει το μέλλον του, ενώ τον έπεισε ότι θα βοηθούσε τη μητέρα του και τον αδερφό τους, δίνοντάς τους το επίδομα.

Ο ανήλικος τότε πείστηκε και πήγε σε δομή του Βόλου και έπειτα στην Καλαμάτα. Τότε άρχισε ο εφιάλτης του, αφού όπως περιγράφει το συγκεκριμένο άτομο άρχισε να ασελγεί επάνω του συστημικά, ενώ τον εκβίαζε ότι αν μιλούσε, θα έκοβε το επίδομα στη μητέρα του. Ο 17χρονος περιγράφει ότι ο καταγγελλόμενος τον εξευτέλιζε, του μιλούσε υποτιμητικά και τον ανάγκαζε να τον υπηρετεί. Παράλληλα, προκειμένου να τον πείσει να μην μιλήσει, του αγόρασε ακριβά παπούτσια και κινητό, ενώ του έδινε και χρήματα.

Στο τέλος του περασμένου Γενάρη, ο ανήλικος βρήκε το θάρρος να φύγει από τη δομή και να μιλήσει στη μητέρα του. Όπως αναφέρει, ο ίδιος φοβόταν να μιλήσει όλο αυτό το διάστημα, καθώς φοβόταν μήπως πάρουν το διαμέρισμα στο οποίο έμενε η μητέρα του.

Παρενοχλούσε και άλλα παιδιά

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ο ανήλικος αποκάλυψε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά και άλλα παιδιά, τα οποία κατονόμασε.

Δείτε επίσης:

«Σκιές» ξυλοδαρμών στην Κιβωτό του Κόσμου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This