Θρίλερ: Άλλες τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων ομολόγησε η οικιακή βοηθός στη Ρόδο!

Είχε επιχειρήσει να σκοτώσει και το παιδί της - Η 45χρονη πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα

Must Read

Πραγματικές διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση της 45χρονης στη Ρόδο, που έπνιξε με το μαξιλάρι την 75χρονη γυναίκα που φρόντιζε.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες η 45χρονη ομολόγησε τις δολοφονίες ακόμη τριών ηλικιωμένων, τους οποίους υποτίθεται ότι φρόντιζε. Ακόμη πιο σοκαριστική η ομολογία της ότι είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει ακόμη και το ίδιο το παιδί της, όταν βρισκόταν σε νηπιακή ηλικία.

Την ομολογία της 45χρονης εξετάζουν με μεγάλη προσοχή οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ρόδου. Και αυτό γιατί η 45χρονη πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα.

Η οικιακή βοηθός κατάγεται από χωριό της Ρόδου και φρόντιζε κι άλλα άτομα στην περιοχή. Οι συγγενείς του θύματος, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ενημερώθηκαν για τη δολοφονία της 75χρονης από τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική», η οικιακή βοηθός Φ.Φ. που φρόντιζε την ηλικιωμένη, η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη, τηλεφώνησε το πρωί στους αστυνομικούς λέγοντάς τους «Ελάτε γιατί την έπνιξα».




Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν νεκρή την κατάκοιτη γυναίκα και την 45χρονη να βρίσκεται στο σημείο, την οποία και συνέλαβαν.

Το πρωί της Τρίτης η δικογραφία θα φτάσει στον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος και θα αποφασίσει πως θα εξελιχθούν οι έρευνες, για να επιβεβαιωθεί αν η 45χρονη λέει αλήθεια για τα όσα ομολόγησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This