10-7-2020

«Τη σκότωσαν για μία αλυσίδα χωρίς αξία» – Λύγισε η κόρη της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες της κόρης της άτυχης 73χρονης από τους Αγίους Θεοδώρους που δολοφονήθηκε από Ρομά.

Το θύμα πέθανε ακαριαία όταν οι δολοφόνοι της την πάτησαν με το αμάξι, προκαλώντας της σπάσιμο στον αυχένα.

Η κόρη της σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στον ΑΝΤ1 περιέγραψε τις εικόνες από τη μοιραία νύχτα προκαλώντας αποτροπιασμό για τους δράστες.

Δείτε επίσης: Αυτοί είναι οι Ρομά που δολοφόνησαν την 77χρονη στους Αγίους Θεοδώρους

«Οι γονείς μου είχαν κατέβει στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων να ψωνίσουν. Αυτοί τους ακολούθησαν στα δυο μαγαζιά που πήγαν να κάνουν τα ψώνια τους οι άνθρωποι. Ήταν ο αδερφός μου ο οποίος έχει χτυπήσει το πόδι του κι έχει πατερίτσες κι ακούει ‘Κυρία, κυρία’. Της λέει μαμά σε φωνάζουν.

Βγαίνει ο αδερφός μου, η μαμά μου έξω να δει τι γίνεται, βλέπει ο ένας από τους δυο την αλυσίδα, την τραβάει από τον λαιμό, παλεύει η μητέρα μου για να μη της πάρουν την αλυσίδα φωνάζοντας τον αδερφό μου και τον πατέρα μου

Βγαίνοντας ο αδερφός μου και ο πατέρας μου έξω τρέχοντας, αυτοί πανικοβλήθηκαν, γκάζωσαν, την πέρασαν από πάνω και τη σκότωσαν επί τόπου. Την πάτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη. 73 χρονών ήταν. Έξω από την πόρτα της. Μια αλυσίδα που δεν είχε καμία αξία πόσο μάλλον το να στοιχίσει μια ολόκληρη ζωή.

Την σκότωσαν, την πάτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη, γκάζωσαν και την πέρασαν από όλες τις ρόδες, χωρίς να σκεφτούν, χωρίς να τους νοιάξει, την άφησαν σε πόσα μέτρα. Δεν έχει ξαναγίνει, όχι. Δεν έχει ξανακούσει κανένας κάτι τόσο πολύ άγριο».

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ