«Πουλάει τρέλα» για… σκοτεινές δυνάμεις ο δολοφόνος της βιολόγου Σούζαν Ιτον

Must Read

Σε πλήρη ανατροπή οδηγείται η πολύκροτη υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον, που συγκλόνισε την Κρήτη τον περασμένο Ιούλιο, αφού ο καθ’ ομολογίαν killer Γιάννης Παρασκάκης φέρεται ότι κερδίζει την πρώτη «μάχη», καθώς αρνείται πλέον ότι βίασε την άτυχη 60χρονη!

Παρ’ όσα είχε περιγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στην προανακριτική και ανακριτική απολογία του για τη μοιραία μέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς» ο 27χρονος γιος ιερέα ισχυρίζεται τώρα ότι δεν βίασε τη βιολόγο. Η αλλαγή στη στάση του ήταν αναμενόμενη, καθώς τον Οκτώβριο ο δικηγόρος του Παντελής Ζέλιος είχε αποκαλύψει ότι οι εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν σε δείγματα από το θύμα δεν είχαν εντοπίσει γενετικό υλικό του 27χρονου. Πάντως, οι ειδικοί αναφέρουν ότι η κακή ποιότητα του υλικού λόγω της αποσύνθεσης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρξε βιασμός, αλλά να μην κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση.

Τον κυρίευαν σκοτεινές δυνάμεις

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» και την Εύα Παπαδάτου, ο 27χρονος αγρότης και πατέρας δύο παιδιών βρίσκεται εδώ και περίπου έναν μήνα στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, αφού έγινε δεκτό το αίτημα που είχε υποβάλει από την πρώτη κιόλας στιγμή η υπεράσπισή του για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Εξάλλου ο Παρασκάκης είχε κάνει δηλώσεις περί… σκοτεινών δυνάμεων που -όπως είχε πει- τον κυρίευαν και δεν καταλάβαινε τι έκανε. Ετσι, προϋπόθεση για να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα είναι η νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική όπου θα εξεταστεί από ειδικούς οι οποίοι θα αποφανθούν αν πάσχει από ψυχική νόσο ή όχι.

Ο killer των Χανίων σόκαρε το πανελλήνιο όταν ομολόγησε στον ανακριτή την άγρια δολοφονία και τον βιασμό της 60χρονης βιολόγου, η οποία βρισκόταν στο Κολυμπάρι ως ομιλήτρια σε διεθνές συνέδριο Βιολογίας που διεξαγόταν στην Ορθόδοξη Ακαδημία. Τα ίχνη της Σου -όπως τη φώναζαν οι δικοί της- χάθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουλίου. Σύμφωνα με τα άτομα που την είδαν, είχε παίξει πιάνο και γύρω στις 18.00 έφυγε για να πάει για τρέξιμο, αφού έλειπαν τα αθλητικά παπούτσια της από το δωμάτιό της, στο οποίο είχε αφήσει το κινητό και το διαβατήριό της.

Το πτώμα της βρέθηκε έξι μέρες αργότερα σε προχωρημένη σήψη, μέσα σε υπόγειο τούνελ που χρησιμοποιούνταν ως πυριτιδαποθήκη από τα γερμανικά στρατεύματα την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην περιοχή Πυργιανά. Οταν συνελήφθη ο Παρασκάκης, απέδωσε την αποτρόπαιη πράξη του στο μεταφυσικό, λέγοντας πως επηρεάστηκε από σκοτεινές δυνάμεις, ενώ προκάλεσε φρίκη περιγράφοντας όσα έκανε στην άτυχη επιστήμονα.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο καθηγητής κιθάρας που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο μαθητή του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This