Διαρρήκτες «έγδυσαν» κοσμηματοπωλείο στη Δάφνη με τη γνωστή… μπούκα

Must Read

Στόχος διαρρηκτών έγινε ένα κοσμηματοπωλείο στη Δάφνη, το οποίο και λήστεψαν τα ξημερώματα της Τρίτης (24/12).

Πρόκειται για κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Μακρυγιάννη το οποίο και οι ληστές εμβόλισαν με το αμάξι τους λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα.

Δείτε επίσης: Κολωνός: 47χρονος επιχείρησε να εξάγει 36.870 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Ούτε το δέντρο, ούτε ο κάδος σκουπιδιών, ούτε τα κολωνάκια εμπόδισαν τους αγνώστους να συντελέσουν το… έργο τους.

Όχι μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις φορές έπεσαν με το αυτοκίνητο στη βιτρίνα και όταν εν τέλει κατάφεραν να ρίξουν το ρολό και να σπάσουν τη τζαμαρία, το μόνο που είχαν καταφέρει ήταν να εξασφαλίσουν ένα σχετικά μικρό πέρασμα.

Κατόπιν, άρπαξαν όσα ρολόγια και κοσμήματα μπορούσαν και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Μάλιστα, πίσω τους άφησαν και το αυτοκίνητο με το οποίο εμβόλισαν το κατάστημα, με τη μηχανή του, αναμμένη ενώ στο σημείο βρέθηκε και συρτάρι ψυγείου, το οποίο και ήθελαν να χρησιμοποιήσουν για να τοποθετήσουν τα κλοπιμαία.

Ληστεία

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου ειδοποιήθηκε άμεσα και κατέφθασε στο σημείο. Μάλιστα όπως παραδέχεται σε δηλώσεις του είχε βάλει επί σκοπού το δέντρο μπροστά στο μαγαζί του για να εμποδίζει τέτοιου είδους διάρρηξη. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και όπως σημείωσε ενδεχομένως να μην ξανανοίξει το κοσμηματοπωλείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This