Νεαρός «άρπαξε» 51.500 ευρώ από λογαριασμό νεκρής χρησιμοποιώντας την κάρτα της

Must Read

Στη σύλληψη ενός 21χρονου Έλληνα προχώρησαν οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, ο οποίος και χρησιμοποιούσε τη χρεωστική κάρτα μίας νεκρής γυναίκας για τις αγορές του.

Όλα ξεκίνησαν όταν από τις 31 Αυγούστου ο νεαρός πραγματοποιούσε συνεχείς αναλήψεις, συναλλαγές και ηλεκτρονικές αγορές κάνοντας, ωστόσο, χρήση της χρεωστικής κάρτας μίας γυναίκας που έχει φύγει από τη ζωή.

Δείτε επίσης: Ασυνείδητοι ληστές έκλεψαν δύο πολύτιμες εικόνες από ξωκλήσια στη Λάρισα

Το περιστατικό αντιλήφθηκε ο νόμιμος κληρονόμος της θανούσης και το κατήγγειλε στις Αρχές. Οι αστυνομικοί τότε «έτρεξαν» ψηφιακή ανάλυση των δεδομένων των συναλλαγών και εντόπισαν τον 21χρονο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της δράσης του ο νεαρός είχε χρησιμοποιήσει 51.489 ευρώ. Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στη Χαλανδρίτσα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μετρητά ύψους 18.750 ευρώ, η κάρτα, καθώς και ένα πολυτελές κινητό αξίας 1.115 ευρώ που ο νεαρός είχε αγοράσει πρόσφατα με αυτήν.

Σε βάρος του 21χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη με χρήση τραπεζικής κάρτας και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ τα χρήματα και το κινητό που κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στο νόμιμο κληρονόμο της γυναίκας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This