Σε 25 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά, ληστείες και προώθηση μεταναστών

Must Read

Στη σύλληψη 25 ατόμων προχώρησαν άνδρες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης μετά από στοχευμένους ελέγχους και επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν συντονισμένες επεμβάσεις σε κτίρια και χώρους στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στη Ροτόντα καθώς και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Δείτε επίσης: Δίχως τέλος τα «μπραβιλίκια» στη Θεσσαλονίκη – Άγνωστοι «γάζωσαν» πορτιέρη σε κλαμπ (video)

Κατά την επιχείριση των αστυνομικών συνελήφθησαν δώδεκα άτομα για χρήση ναρκωτικών ουσιών, δύο άτομα για εμπόριο λαθραίων τσιγάρων καθώς και δύο άτομα για κλοπή.

Ακόμη, στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν έξι άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, μεταξύ των οποίων και 25χρονος άνδρας που εκκρεμούσε απόφαση του Δικαστηρίου για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Επίσης, δύο ακόμα άτομα συνελήφθησαν για ληστεία ενός καταστήματος. Πρόκειται για δύο Έλληνες 43 και 39 ετών που με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από τα ταμεία της επιχείρησης. Τέλος, ένα άτομο συνελήφθη για μεταφορά και προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της Ελλάδας.

Για όλους τους συλληφθέντες έχει σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This