Συνελήφθη ο δράστης της τραγωδίας στο Ηράκλειο που σκότωσε τον 75χρονο

Must Read

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 75χρονος άνδρας στις Μοίρες Ηρακλείου, τον οποίο πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα ένας 51χρονος.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης όταν ο 51χρονος σε κατάσταση μέθης βρέθηκε στο σπίτι της πρώην συζύγου του, με την οποία άρχισε να λογομαχεί. Ακούγοντας τις φωνές ο 75χρονος σπιτονοικοκύρης μαζί με τη 65χρονη σύζυγό του παρενέβησαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο δράστης τότε έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα τραυματίζοντάς τον θανάσιμα ενώ η σφαίρα χτύπησε αλλά όχι σοβαρά την γυναίκα του θύματος.

Κατόπιν, η αστυνομία έσπευσε στο σημείο μετά από κλήσεις των γειτόνων που βγήκαν στους δρόμους μετά τον πυροβολισμό και τις έντονες λογομαχίες.

Λίγη ώρα μετά ο δράστης συνελήφθη από τις Αρχές και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έφτασε στον τόπο του εγκλήματος για να ζητήσει τα «ρέστα» από τον 75χρονο για το λόγο που νοίκιασε το σπίτι στη σύζυγό του.

Δείτε επίσης: Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε βάρος κοσμηματοπώλη με λεία τουλάχιστον 1 εκ. ευρώ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This