Κυριλέ διακίνηση μεταναστών ακόμα και με… Porsche Cayenne!

Must Read

Η διακίνηση λαθρομεταναστών στη βόρεια Ελλάδα γίνεται πλέον με… Porsche Cayenne!

Ακόμη ένας διακινητής, λοιπόν, 21 ετών, στοίβαξε αλλοδαπούς από Συρία και Σομαλία μέχρι και στο πορτμπαγκάζ του πολυτελούς τζιπ και τους μετέφερε παράνομα.

Τον νεαρό διακινητή συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή δικυκλιστών αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως διαπιστώθηκε, ο νεαρός επιβίβασε σε περιοχή του Λαγκαδά δέκα παράτυπους μετανάστες, ενώ το πολυτελές όχημα έφερε κλεμμένες πινακίδες.

Επιπλέον, ένας 30χρονος διακινητής από το Ιράν στρίμωξε αλλοδαπούς μέσα στο πορτμπαγκάζ του Ι.Χ. του! Ωστόσο, άνδρες των Διευθύνσεων Αλλοδαπών, Αστυνομίας, Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης τού πέρασαν χειροπέδες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 30χρονος μετέφερε παράνομα 15 αλλοδαπούς, εκ των οποίων τέσσερις ανηλίκους, οι οποίοι ήταν μέσα στο όχημα και στον χώρο των αποσκευών!

Δείτε επίσης: Φωνάζουν οι κάτοικοι, φωνάζουν και οι δήμαρχοι για την… περατζάδα των μεταναστών από τον Έβρο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός, νωρίτερα, δεν συμμορφώθηκε σε σήματα αστυνομικών, τόσο στην Καβάλα όσο και στη Θεσσαλονίκη, αλλά στο κέντρο της πόλης συνελήφθη μετά την ακινητοποίηση του εν λόγω οχήματος, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This