Μακελειό στη Βάρη! Τους ακολούθησαν στην Ελλάδα για να τους σκοτώσουν – Οι στόχοι άλλαζαν σπίτι κάθε βδομάδα!

Must Read

Κοντά στη λύση του εγκλήματος της μαφιόζικης εκτέλεσης των δύο αλλοδαπών στην ταβέρνα της Βάρης, ενός Σλοβένου κι ενός Μαυροβούνιου, βρίσκονται οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχουν ζητήσει -μέσω της επίσημης διαδικασίας- λίστα μελών της φατρίας «Καβάτσκι» από το Μαυροβούνιο, μια και όλα δείχνουν πως η εκτέλεση ήταν αποτέλεσμα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ δύο φατριών.

Μάλιστα, κλιμάκιο της αστυνομίας αναμένεται να μεταβεί το προσεχές διάστημα στο Βελιγράδι, προκειμένου ν’ αντλήσει πληροφορίες από τους εκεί συναδέλφους της, τόσο για τα δύο θύματα καθώς επίσης και ακόμα τρεις συμπατριώτες τους που συνελήφθησαν τυχαία στην περιοχή της Γλυφάδας δύο εβδομάδες πριν την εκτέλεση.

Νεότερες πληροφορίες της αστυνομίας αναφέρουν ότι πίσω από την διπλή εκτέλεση κρύβεται το λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Μάλιστα, η αστυνομία ψάχνει μεταξύ των μελών της αντίπαλης φατρίας τους πιθανούς υπόπτους, ενώ ζήτησε και «οργανόγραμμα» των ενεργειών της «Σκάλιαρι», φατρία στην οποία ανήκαν τα θύματα του συμβολαίου θανάτου στη Βάρη.

Όπως έγινε γνωστό, τρία μέλη της «Καβάτσκι» -με την οποία είχε έχθρα η «Σκάλιαρι»- ταξίδευαν συχνά και διέμεναν στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, παρακολουθώντας τα υποψήφια θύματα, όπως μεταδίδουν σέρβικα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι δυο στόχοι φέρονται να βρίσκονταν υψηλά στην ιεραρχία της «Σκάλιαρι».

Όσον αφορά τη βαλλιστική εξέταση, από τους κάλυκες που βρέθηκαν στο εσωτερικό της ταβέρνας στη Βάρη προέκυψε ότι έχουν πυροβολήσει δύο πιστόλια των 9ΜΜ και ουσιαστικά ο κάθε εκτελεστής είχε τον δικό του στόχο, προκαθορισμένο.

Από τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης, προκύπτει ότι από τις 24 σφαίρες που έριξαν και οι δύο εκτελεστές, μόλις 3 δεν έχουν βρει τον στόχο τους, ενώ οι υπόλοιπες έχουν πλήξει τα θύματα στα κεφάλια και τα στήθη. Χαρακτηριστικά, το ένα θύμα έχει 9 τραύματα, 7 διαμπερή και δύο τυφλά, μόνο στο κεφάλι και τον θώρακα.

Οι σύζυγοι

Δεύτερη φορά είδαν τις συζύγους των θυμάτων τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, προσπαθώντας να αντλήσουν πληροφορίες για την περιοχή και τις οικίες όπου διέμεναν, καθώς εκτιμούν ότι στο εσωτερικό τους θα βρουν σημειώσεις, ατζέντες ή άλλα στοιχεία, τα οποία ενδεχομένως θα τους βοηθούσαν στις έρευνες. Οι δύο γυναίκες υποστήριξαν ότι οικογενειακώς δεν έβγαιναν πολύ από τα σπίτια τους, έμεναν σε διαμερίσματα πολυκατοικιών, και άλλαζαν σπίτια κάθε εβδομάδα.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί μετέφεραν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων, καθώς και το υλικό από την κάμερα ασφαλείας της οικογενειακής ταβέρνας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τελικά έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών και τις στιγμές της άγριας δολοφονίας.

Δείτε επίσης: «Έσπασε» τον πρώην πεθερό του στο ξύλο και έφυγε σαν… κύριος

Παράλληλα, επιχειρούν να εντοπίσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων ή οικιών της περιοχής. Επίσης, έχουν προβεί και σε αίτημα άρσης τηλεφωνικού απορρήτου στην περιοχή, προκειμένου να ανιχνεύσουν ύποπτες επικοινωνίες πριν και μετά την δολοφονική επίθεση των εκτελεστών.

Μελανό σημείο της ιστορίας είναι πως το ποσοστό εξιχνίασης των συμβολαίων θανάτου διεθνώς, κυμαίνεται μεταξύ 2% και 4%…

Αυτόπτης μάρτυρας που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τέσσερις εκτελεστές δήλωσε:
«Βλέπω και κατεβαίνουν τέσσερις μαυροντυμένοι, στρατός, σαν εκπαιδευμένοι. Όταν βγήκαν από το στενό και βγήκαν στην Βάρης, έβαλαν καπέλο και σήκωσαν κάτι σαν μάσκα, κασκόλ. Ένα αυτοκίνητο είδα να φεύγει προς την Βάρης – Κορωπίου» ανέφερε στη μαρτυρία του στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha.

«Η βόλτα του πρέπει να κράτησε επτά με οκτώ λεπτά και μετά από δυο λεπτά, μέχρι να πάνε να κάνουν τη ζημιά και να γυρίσουν» είπε ο μάρτυρας αναφερόμενος σε άτομο που μπήκε στην ταβέρνα πριν τη δολοφονία και φέρεται να έκανε κατόπτευση του χώρου.

«Σα να έβλεπα την αλλαγή στον άγνωστο στρατιώτη. Ήταν πειθαρχημένοι, ήταν στρατός. Φαινόταν ότι ήταν εκπαιδευμένοι. Δεν είχαν πολλά λόγια, δεν μιλούσαν μεταξύ τους. Ο ένας πίσω από τον άλλον, σε απόσταση μισό μέτρο» πρόσθεσε ο άνδρας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This