Θράσος! Ο Ρομά που βίασε την 19χρονη ΑΜΕΑ στη Ρόδο θέλει να αποφυλακιστεί

Must Read

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της 19χρονης με ειδικές ανάγκες, που έπεσε θύμα βιασμού μόλις τρεις ημέρες μετά την ανεύρεση της σορού της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, καθώς ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων, ο 23χρονος Ρομά, προτίθεται να καταθέσει εκ νέου αίτημα αποφυλάκισης!

Ο νεαρός Ρομά θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω, όπου αναμένεται στις 3 Φεβρουαρίου να ξεκινήσει η δίκη για τον βιασμό της κοπέλας που έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.

Όμως, θα ζητήσει να αρθεί η προσωρινή κράτησή του λόγω παρέλευσης του προβλεπόμενου ορίου των 18 μηνών. Σχετικό αίτημα είχε καταθέσει και ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου, το οποίο, ωστόσο, είχε απορριφθεί, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική».

Ευμενέστερες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα

Μάλιστα, ο λόγος που είχε προβάλει τότε το Δικαστικό Συμβούλιο για να απορρίψει το αίτημα είχε προκαλέσει την οργή του 23χρονου, που φέρεται ότι υποστηρίζει πως οι δικαστές έλαβαν εσφαλμένα υπόψη ότι με τον νέο Ποινικό Κώδικα προβλέπεται ισόβια κάθειρξη για το αδίκημα του βιασμού. Στη δική του περίπτωση, όπως ισχυρίζεται, θα έπρεπε να εφαρμοστεί ο προηγούμενος Ποινικός Κώδικας με ευμενέστερες διατάξεις.

Δείτε επίσης: Φοιτητής απειλούσε 25χρονη ότι θα ανεβάσει τολμηρές φωτογραφίες της αν δεν τον πλήρωνε

Ο 23χρονος Ρομά και ο 20χρονος συγκατηγορούμενός του, που κατηγορείται και για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, φέρεται ότι πρότειναν στη 19χρονη κοπέλα με αναπηρία να πάνε μια βόλτα για να ακούσουν μουσική, το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2018.

Στη συνέχεια, όμως, την οδήγησαν σε απόμερο σημείο δίπλα στην παραλία του Ενυδρείου στη Ρόδο, όπου την υποχρέωσαν να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί τους, ενώ επιδόθηκαν και σε άλλες ερωτικές πράξεις χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This