Κυριακή 20/6/2021

Πατέρας αυτόχειρα στη Μακρακώμη: «Όσοι λένε ότι ο γιος μου έφτασε στο έγκλημα, επειδή ζήλευε, κάνουν έγκλημα οι ίδιοι»

Μια μέρα μετά την κηδεία της γυναίκας που εικάζεται φονεύτηκε από τον ίδιο της τον άνδρα, ο οποίος αμέσως μετά αυτοκτόνησε, στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αρνούμενος πως ο γιος του δολοφόνησε τη γυναίκα του, επειδή ζήλευε.

«Η νύφη μου ήταν λίγο ζηλιάρα και γκρινιάρα. Θα σας πω ένα παράδειγμα: είχε πελάτισσα που έπαιρνε 25 τόνους ετησίως. Μια φορά έπινε καφέ με τον γιο μου στο βενζινάδικο και ήρθε η νύφη μου και την έδιωξε από το μαγαζί, επειδή πίστευε ότι είχαν σχέση. Αυτοί που λένε ότι ο γιος μου έφτασε στο έγκλημα, επειδή ζήλευε, κάνουν έγκλημα, γιατί δεν ξέρουν», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο γιος μου δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ούτε οικονομικό, ούτε τίποτα. Δεν είχε λόγο να κάνει κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ αγαπητός και πουλούσε τα διπλάσια καύσιμα από όλα τα άλλα πρατήρια. Με τη γυναίκα του ήταν αγαπημένοι. Όταν έβγαιναν έξω ήταν συνέχεια αγκαλιά. Τώρα να ερχόταν εδώ ο γιος μου και να μου έλεγε “Μπαμπά, εγώ το έκανα”, δεν θα το πίστευα» είπε μεταξύ άλλων ο τραγικός πατέρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ