ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑ Φονικό στον Διόνυσο: Ο δράστης είχε απειλήσει παλαιότερα με όπλο και έναν...

Φονικό στον Διόνυσο: Ο δράστης είχε απειλήσει παλαιότερα με όπλο και έναν συγγενή του

Είχε απειλήσει ευθέως τη ζωή του προϊσταμένου της Υπηρεσίας Ύδρευσης του Δήμου Διονύσου ο 77χρονος Μ.Κ., που είχε εμμονή με μια υποτιθέμενη διαρροή στο σπίτι του, αλλά κανείς δεν είχε δώσει σημασία στις απειλές που εκτόξευε!

Ώσπου έκανε πράξη την απειλή, εκτελώντας εν ψυχρώ τον ανυποψίαστο Παναγιώτη Αγγελίδη, ο οποίος συζητούσε μαζί του, πιστεύοντας ότι τον είχε επισκεφτεί για να γκρινιάξει ακόμα μια φορά!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Espresso», ο δράστης της άγριας δολοφονίας του δημοτικού υπαλλήλου είχε συναντήσει ξανά τον άτυχο 53χρονο πριν από λίγες ημέρες και του είχε πει ορθά κοφτά «Θα σε φάω!», απειλώντας τον για τη διαρροή που του είχε καρφωθεί στο μυαλό ότι υπήρχε στο σπίτι του και του διάβρωνε τα θεμέλια.

Δείτε επίσης: Έβγαλε μαχαίρι σε επιχειρηματία για οικονομικές διαφορές και κατέληξε να αυτοχαρακώνεται!

Ο προϊστάμενος δεν πήρε τοις μετρητοίς τα λόγια του ηλικιωμένου, προφανώς γιατί είχε συνηθίσει τα παράπονα και τις συνεχείς διαμαρτυρίες του για την ανύπαρκτη βλάβη. Όμως φαίνεται πως, εκτός από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ο 77χρονος, που είχε κυριευτεί από την εμμονή της διαρροής, αντιμετώπιζε και ψυχολογικά προβλήματα.

Είχε το όπλο στο μπουφάν του

Έτσι, ο Μ.Κ. μπήκε πρωί πρωί στο δωματιάκι όπου ήταν το γραφείο του προϊσταμένου, έχοντας στο μπουφάν του το όπλο, και ζήτησε και από τον υπάλληλο που ήταν παρών να αποχωρήσει.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:
77χρονος: «Σε παρακαλώ, μπορείς να βγεις έξω, που θέλω να μιλήσω προσωπικά με τον Παναγιώτη;»
Υπάλληλος: «Βέβαια».
77χρονος: «Τι θα γίνει με τη διαρροή;»
Θύμα: «Μα, δεν υπάρχει διαρροή!»

Αμέσως μετά ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί και στη συνέχεια ο ηλικιωμένος επιβιβάστηκε ατάραχος στο αυτοκίνητό του και επέστρεψε στο σπίτι του στον Άγιο Στέφανο, όπου συνελήφθη. Αργότερα, ενώπιον του εισαγγελέα, δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη.

Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, πριν από τρία χρόνια ο 77χρονος κατηγορούμενος είχε απειλήσει με όπλο έναν συγγενή του για τη διάνοιξη ενός δρόμου στην περιοχή!

Η σύζυγος του δολοφονημένου προϊσταμένου της Υπηρεσίας Υδρευσης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και είπε μόνο στο protothema.gr: «Σκότωσαν τον Παναγιώτη μου, τον άνθρωπό μου, τη ζωή μου». Γείτονες, συνάδελφοι και φίλοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον 53χρονο, που σήμερα το μεσημέρι επρόκειτο να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.