Αυτός είναι ο Βούλγαρος «εισπράκτορας» του κυκλώματος που εξαπατούσε ηλικιωμένους με δήθεν τροχαία

Must Read

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του «εισπράκτορα» της σπείρας που εξαπατούσε ηλικιωμένους με τα δήθεν τροχαία στην περιοχή της Δράμας, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης.

Πρόκειται για τον 56χρονο Βούλγαρο Mitko Atanasov του Pasco και της Duda, ο οποίος συνελήφθη στις 21 Ιανουαρίου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τη στιγμή που πήγαινε σε σπίτι ενός από τα θύματα της σπείρας για να παραλάβει χρήματα.

Δείτε επίσης: Φονικό στον Διόνυσο: Ο δράστης είχε απειλήσει παλαιότερα με όπλο και έναν συγγενή του

Ένας άγνωστος συνεργός του επικοινωνούσε τηλεφωνικά με ηλικιωμένους, συστηνόταν ως γιατρός νοσοκομείου, ενημέρωνε ότι τα συγγενικά τους πρόσωπα χρειάζονταν επειγόντως χειρουργική επέμβαση και ζητούσε ποσά ύψους 20.000 έως 35.000 ευρώ. Μάλιστα, ανάλογα με την περίπτωση, ένας άνδρας ή μια γυναίκα προσποιούνταν το συγγενικό πρόσωπο κλαίγοντας και παρακαλώντας για βοήθεια.

Πήγαν να τους κλέψουν 173.000 ευρώ

Με την τακτική αυτή ο 56χρονος αλλοδαπός και οι συνεργοί του επιχείρησαν να αποσπάσουν συνολικά 173.000 ευρώ από επτά γυναίκες. Τα σχέδιά τους, όμως, ναυάγησαν όταν κάποια από τις γυναίκες τους έστησε παγίδα προσποιούμενη ότι θα πλήρωνε και τους έκλεισε ραντεβού.

Σε βάρος του 56χρονου ασκήθηκε από την εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας δίωξη για απόπειρα απάτης από κοινού κατ’ εξακολούθηση επί σκοπώ προκλήσεως βλάβης συνολικού ποσού άνω των 120.000 ευρώ και για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

ΑΠΑΤΕΣ ΤΡΟΧΑΙΑ

ΑΠΑΤΕΣ ΤΡΟΧΑΙΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This