Η διπλή ζωή των βασανιστών που λήστευαν και βίαζαν ιερόδουλες – Οι καταθέσεις των θυμάτων

Must Read

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για το ποινικό και… ψυχιατρικό παρελθόν των δύο Βούλγαρων σαδιστών που έγιναν δήμιοι ψυχών για τουλάχιστον τρεις ιερόδουλες από την Αλβανία τη Ρωσία και την Ουκρανία, κυρίως όμως για τη διπλή ζωή που έκαναν – μάλιστα, ο ένας την κρατούσε κρυφή ακόμη και από την τετραμελή οικογένειά του, σαν σύγχρονος «δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ»!

Όπως αποκαλύπτει η Νάντια Αλεξίου και η “Espresso”, ο βασικός κατηγορούμενος Toni D. είχε στο ποινικό του μητρώο συλλήψεις με τέσσερα διαφορετικά επώνυμα και… έξι ονόματα για διαρρήξεις γραφείων και διαμερισμάτων. Μάλιστα, ο αρμόδιος εισαγγελέας των φυλακών είχε αποφασίσει τον εγκλεισμό του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο του Δαφνίου στις 24 Απριλίου 2019, καθώς τον έκρινε ιδιαίτερα βίαιο:

«Επικίνδυνος για τον εαυτό του και για το κοινωνικό σύνολο» ήταν η γνωμοδότησή του!

Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες απολύθηκε υπό όρους και επέστρεψε στην κοινωνική ζωή. Οντας άγαμος και χωρίς οικογένεια, διέμενε σε ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας, όπου είχε περιστασιακά τη συντροφιά γυναικών για ένα δυο βράδια και κυκλοφορούσε με μια ολοκαίνουργια BMW! Σε ένα από τα ξενοδοχεία, επί της οδού Κεραμέως στην Ομόνοια, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, αλλά προέβαλε αντίσταση και συνεπλάκη μαζί τους πριν ακινητοποιηθεί!

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι ο 35χρονος ομοεθνής του, o Stoimenos V. που συμμετείχε στην πρωτοφανή κακοποίηση των ιεροδούλων, ο οποίος συνελήφθη στη Μιχαήλ Βόδα, είχε παράλληλη ζωή στην οποία εμφανιζόταν ως… καλός οικογενειάρχης και πατέρας δύο νηπίων. Η ομοεθνής σύζυγός του αιφνιδιάστηκε όταν κλήθηκε στην Ασφάλεια και ενημερώθηκε για τις σαδιστικές βιαιότητες που είχε ομολογήσει ο σύζυγός της νωρίτερα! Οπως είπε, δεν είχε αντιληφθεί ότι ζούσε διπλή ζωή, παρόλο που γνώριζε ότι μπαινόβγαινε στις φυλακές με καταδικαστικές αποφάσεις για διακίνηση παράνομων μεταναστών και ναρκωτικά!

Οι τρεις νεαρές ιερόδουλες, τις οποίες παρέσυραν οι αδίστακτοι Βούλγαροι στα δίχτυα τους από τις 19 Ιανουαρίου ως τη σύλληψή τους την περασμένη Τρίτη, δύσκολα θα ξεπεράσουν τα αρρωστημένα βασανιστήρια που υπέστησαν με λοστούς, μαχαίρια και κατσαβίδια από τους υποτιθέμενους επιχειρηματίες οι οποίοι έκλεισαν τηλεφωνικά ραντεβού μαζί τους.

Δείτε επίσης: Πατέρας με τον ανήλικο γιο του χτύπησαν εργαζομένους στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Οι καταθέσεις των τριών θυμάτων

Με έδεσε και με βίασε πέντε φορές

Η 23χρονη από την Αλβανία ήταν το πρώτο θύμα των διεστραμμένων κακοποιών, που της έκλεισαν ραντεβού σε ένα γραφείο αρχιτεκτονικής εταιρίας επί της οδού Λουκάρεως, απέναντι από το Εφετείο, το οποίο παρέμενε κλειστό για περισσότερο από μια δεκαετία.

«Ο Τony D. μού έδεσε χέρια και πόδια με ταινία. Με χτύπησε. Με βίασε πέντε φορές (σ.σ.: υπολογίζει τον χρόνο σε τρεις ώρες)! Δεν σταμάτησε να με χτυπάει στο πρόσωπο και το σώμα. Κάθε φορά που αντιδρούσα ήταν πιο βίαιος…» φέρεται ότι έχει περιγράψει στους αστυνομικούς.

Στην κατάθεσή της περιγράφει επίσης πώς οι δήμιοι τής απέσπασαν το κινητό της και επικοινώνησαν με φιλικό της πρόσωπο που βρήκαν από τις ενεργές διαδικτυακές εφαρμογές που διατηρούσε, αξιώνοντας ποσό 1.000 ευρώ για να την αφήσουν ελεύθερη. Στη συνέχεια, οι Βούλγαροι εγκατέλειψαν δεμένη την 23χρονη Αλβανίδα, η οποία τους αναγνώρισε σε φωτογραφίες σεσημασμένων.

«Εφυγαν και πήραν το κινητό μου, 150 ευρώ που είχα μαζί μου, την άδεια παραμονής και το διαβατήριό μου…» καταγγέλλει.

Με χτυπούσαν με τα χέρια και με κατσαβίδι

Η 24χρονη από τη Ρωσία ήταν το δεύτερο θύμα των δύο Βούλγαρων, ακριβώς μία εβδομάδα μετά την πρώτη τους επίθεση, το απόγευμα της 26ης Ιανουαρίου. Επικοινώνησαν μαζί της τηλεφωνικά και το ερωτικό ραντεβού κλείστηκε σε ένα κλειστό διαμέρισμα επί της οδού Φειδιππίδου, στους Αμπελόκηπους, που διαπιστώθηκε στη συνέχεια ότι στο παρελθόν λειτουργούσε ως ιατρείο. Εκεί, οι δύο Βούλγαροι την αιφνιδίασαν στην πόρτα.

«Αναγνωρίζω τον Τony D., ήταν αυτός που με περίμενε στην πόρτα και, πριν μπω στο διαμέρισμα, με χτύπησε με τα χέρια και στη συνέχεια με κατσαβίδι. Με έδεσε με ταινία για να μην αντιδρώ και με χτυπούσε σε όλο το σώμα. Μαζί με τον Stoimenos V. με βίασαν διαδοχικά. Βογκούσα από τον πόνο, μέχρι που λιποθύμησα. Δεν μπορώ να υπολογίσω τον χρόνο που έμεινα δεμένη…» περιγράφει μεταξύ άλλων η νεαρή Ρωσίδα.

Στη συνέχεια, ο Βούλγαρος που την περίμενε στην πόρτα βρήκε στην τσάντα της την κάρτα από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε και την έδωσε στον Stoimenos V., ο οποίος έκανε διάρρηξη στο δωμάτιό της και άρπαξε όλα τα αντικείμενα αξίας. Παράλληλα, αφού τη χτύπησαν άγρια, την ανάγκασαν να τους δώσει τους κωδικούς της πιστωτικής της κάρτας και έκαναν αναλήψεις 4.300 ευρώ από τον λογαριασμό της.

Λιποθύμησα από το ξύλο και συνέχιζαν να με βιάζουν

Στην 24χρονη από την Ουκρανία οι δύο Βούλγαροι έκλεισαν το ραντεβού του τρόμου το περασμένο Σάββατο 1η Φεβρουαρίου. Με την είσοδό της στο εγκαταλειμμένο δικηγορικό γραφείο της οδού Βασ. Κωνσταντίνου, η νεαρή ιερόδουλη δέχθηκε βίαια χτυπήματα.

Ωστόσο, αντέδρασε και τραυμάτισε τον Βούλγαρο με τα χέρια της στο πρόσωπο και στα μάτια, για να δεχτεί ανηλεώς χτυπήματα με ξύλινο ρόπαλο από αυτόν, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου παραμένει για νοσηλεία με κάταγμα κρανίου και αριστερού χεριού, εκδορές και μώλωπες σε όλο το σώμα, ακόμη και ρήξη τυμπάνου.

«Με έδεσαν και με βίαζαν διαδοχικά. Οταν τον χτύπησα στο πρόσωπο, ”τρελάθηκε”! Από το ξύλο λιποθύμησα, ενώ με βίαζαν και οι δύο, και συνέχιζε να με χτυπάει!» περιγράφει στην κατάθεσή της.

Και σε αυτή την περίπτωση, με την κάρτα του ξενοδοχείου της, ο 35χρονος Stoimenos V. διέρρηξε το δωμάτιό της, αλλά η παρουσία συγκατοίκων της τον έκανε να εγκαταλείψει την προσπάθειά του. Ωστόσο, οι βιαστές επικοινώνησαν με φίλο της 24ωρης και αξίωναν 5.000 ευρώ για να την αφήσουν ελεύθερη, χωρίς ωστόσο να πάρουν τα χρήματα.

ΠΗΓΗ «Espresso»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This