Χειροπέδες σε Αλβανό που ρήμαζε «ροζ» ξενοδοχεία

Must Read

Στα δίχτυα των διωκτικών Αρχών πιάστηκε ο «εφιάλτης» των ιδιοκτητών ροζ ξενοδοχείων της Αττικής.

Πρόκειται για έναν 31χρονο Αλβανό, δραπέτη φυλακών, ο οποίος προσποιούμενος τον πελάτη έμπαινε σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής όχι για να περάσει λίγες στιγμές πάθους, αλλά για να σηκώσει τα ταμεία.

Ύστερα από καταγγελία ρεσεψιονίστ ξενοδοχείου ημιδιαμονής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Αγίου Δημητρίου, για ληστεία σε βάρος του, λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν εκτενείς έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Όπως περιέγραψε το θύμα, ο κακοποιός ήταν κοντοκουρεμένος, φορούσε μπλε μπουφάν και με την απειλή όπλου αφαίρεσε 1.000 ευρώ από τις εισπράξεις και αποχώρησε πεζός.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν στο Ηράκλειο Αττικής τον 31χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστείες κατά συρροή.

Δραπέτης από τις 3 Δεκεμβρίου

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του προέκυψε ότι διατηρούσε ποινικό μητρώο, ενώ από τις αρχές του χρόνου είχε διαπράξει συνολικά εννέα ένοπλες ληστείες σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής σε περιοχές της Αττικής.

Δείτε επίσης: Περιστατικό εξαπάτησης πολιτών καταγγέλλουν οι «Γιατροί του Κόσμου»

Ο 31χρονος Αλβανός είχε κηρυχθεί δραπέτης Φυλακών, από τις 3Δεκεμβρίου, όταν ύστερα από άδεια που είχε λάβει, καθώς εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών για ένοπλες ληστείες και κλοπές, δεν επέστρεψε!

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα, τέσσερα φιαλίδια αερίου και συσκευασία με πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων. Από την Ασφάλεια Αττικής έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί εννέα περιπτώσεις, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για εμπλοκή του και σε άλλες ληστείες.

Ο Αλβανός δραπέτης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This