Παρίστανε την εθελόντρια σε νοσοκομείο και «έγδυνε» ανυποψίαστους τάζοντάς τους διορισμό

Must Read

Ως εθελόντρια παρείχε αμισθί τις υπηρεσίες της τα τελευταία πέντε – έξι χρόνια σε μια κλινική νοσοκομείου του Ηρακλείου μια 25χρονη, χωρίς κανείς να αντιληφθεί ότι χρησιμοποιούσε ψεύτικο όνομα για να εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες με την υπόσχεση «διορισμού» τους στην ΕΛ.ΑΣ.!

Η απατεώνισσα προσέγγιζε τα θύματά της στους χώρους του νοσοκομείου όπου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», τους ανέφερε τις γνωριμίες της με στελέχη της κυβέρνησης, καθώς και αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και τους υποσχόταν ότι είχε τη δυνατότητα να μεσολαβήσει για να περιληφθούν στις έκτακτες προκηρύξεις για πρόσληψη στη Σχολή Αξιωματικών!

Μάλιστα, είχε ακούσει ιστορίες με ονόματα για στελέχη της τοπικής Αστυνομίας από συγγενικό της πρόσωπο που είχε εργαστεί κατά το παρελθόν ως υπάλληλος σε γραφείο και τις περιέγραφε ως… βιωματικές εμπειρίες της, ώστε να πείθει τα νεαρής ηλικίας θύματά της, τα οποία παρότρυνε να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο όπου παρείχε εθελοντική εργασία και έκλεινε τα ραντεβού τους κατά προτεραιότητα, καθώς γνώριζε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό!

Δείτε επίσης: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε σπίτια στην Κόρινθο! Πάνω από 65.000€ η «μπάζα»

Από την έρευνα της Ασφάλειας Ηρακλείου προκύπτει ότι από τον Σεπτέμβριο έως και τον Δεκέμβριο του 2019 η 25χρονη είχε καταφέρει να αποσπάσει από επτά θύματά της από 700 ως 7.500 ευρώ!

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι της κατασχέθηκαν ιατρικές βεβαιώσεις από το νοσοκομείο στο οποίο παρείχε υπηρεσίες και τις είχε υπογράψει ως… γιατρός με το όνομα που είχε επινοήσει και συστηθεί σε όλους! Ακόμη, κατασχέθηκαν έγγραφα του νοσοκομείου και ιατρικές εξετάσεις των ατόμων που φέρεται ότι εξαπάτησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This