Έκλεψαν 100 κιλά ψάρια από ιχθυοτροφείο στην Κόρινθο

Must Read

Άσοι στις κλοπές ψαριών από ιχθυοτροφεία είχαν γίνει τα μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης, που έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Κορίνθου με το κλεμμένο εμπόρευμα στην κατοχή τους.

Οι αστυνομικοί είχαν γίνει αποδέκτες πολλών καταγγελιών για κλοπές από ιχθυοτροφεία στην περιοχή του Κόρφου και την κατάλληλη στιγμή οργάνωσαν μια εκτεταμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την επ’ αυτοφώρω σύλληψη των δραστών.

Δείτε επίσης: Το γλέντι του βγήκε… ξινό – Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς στα Διαβατά

Η αιφνιδιαστική επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις νυχτερινές ώρες της Τρίτης και οδήγησε στη σύλληψη επτά μελών της εγκληματικής οργάνωσης, που είχαν στην κατοχή τους 100 κιλά ψάρια, τα οποία είχαν αρπάξει από τις ιχθυοκαλλιέργειες της περιοχής.

Σύμφωνα με το korinthosnews.gr, οι «εξειδικευμένοι» δράστες είχαν φτάσει στην περιοχή της Κορίνθου από το Μεσολόγγι με τρία αυτοκίνητα, στα πορτμπαγκάζ των οποίων είχαν δίχτυα για να αρπάξουν τα ψάρια, τα οποία θα διέθεταν στην αγορά.

Την προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, ενώ το Λιμεναρχείου Κορίνθου θα επιβάλει τα διοικητικά πρόστιμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This