Συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο Αλβανός δραπέτης μετά από 17 χρόνια!

Must Read

Ελεύθερος για 17 ολόκληρα χρόνια κυκλοφορούσε ένας Αλβανός διακινητής ναρκωτικών, ο οποίος τελικά έπεσε στα χέρια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών να κινείται στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας και υποβλήθηκε σε έλεγχο.

Η έκπληξη των αστυνομικών ήταν μεγάλη όταν διαπίστωσαν ότι αναζητείτο από τις διωκτικές Αρχές, καθώς είχε δραπετεύσει από τη φυλακή στις 22 Φεβρουαρίου 2003, όταν δεν επέστρεψε από τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί.

Αμέσως οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον δραπέτη και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να μεταχθεί ο 48χρονος στο σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο εξέτιε ποινή κάθειρξης εφτά ετών, που του είχε επιβληθεί με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πατρών για κατοχή και απόπειρα πώλησης ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι ο δραπέτης θα εκτίσει ποινή και για την απόδρασή του, η οποία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Δείτε επίσης: Σπιτική… κάνναβη παρήγαγαν ένας 29χρονος και μία 25χρονη στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης!

Περιπτώσεις σαν αυτή του 48χρονου, δηλαδή κρατούμενοι που παίρνουν άδεια και δεν επιστρέφουν για να συνεχίσουν να εκτίουν την ποινή τους, απασχολούν συνεχώς τα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας. Όπως φαίνεται, η μόνη λύση σε αυτό το ζήτημα είναι να επανεξεταστεί το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο σύμφωνα με το οποίο χορηγούνται άδειες στους κρατουμένους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This