Εξαπάτησαν ηλικιωμένη με δήθεν ενημέρωση για τον κορωνοϊό για να την ληστέψουν

Must Read

Την αγωνία των πολιτών για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα εν μέσω πανδημίας εκμεταλλεύτηκαν επιτήδειοι για να ληστέψουν μία ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη σε χωριό της Χερσονήσου στον νομό Ηρακλείου. Το βράδυ της Κυριακής η άτυχη 79χρονη έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δύο αδίστακτων ληστών, οι οποίοι χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού, όπου μένει μόνη της, λέγοντάς της ότι τάχα κάνουν ενημέρωση για τον κορωνοϊό. Μάλιστα, για να είναι πειστικοί, φορούσαν χειρουργικά γάντια και προστατευτικές μάσκες!

Ήξεραν ότι έμενε μόνη της

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες, οι οποίοι προφανώς γνώριζαν ότι η γυναίκα μένει μόνη της, την αιφνιδίασαν και, αφού την ακινητοποίησαν, την έδεσαν και τη φίμωσαν, αδιαφορώντας για τις παρακλήσεις της να μην της κάνουν κακό. Στη συνέχεια, ανενόχλητοι πλέον, έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι, ώσπου εντόπισαν κρυμμένα μέσα σε ένα συρτάρι κάποια χρυσαφικά, τα οποία άρπαξαν και το έβαλαν στα πόδια.

Δείτε επίσης: Αρνήθηκε να κρύψει τα κλοπιμαία του συντρόφου της κι αυτός επιχείρησε να βιάσει την 17χρονη κόρη της

Η 79χρονη κατάφερε κάποια στιγμή να λυθεί και ειδοποιήσει την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έχουν στα χέρια τους στοιχεία που αξιοποιούνται, ενώ διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Σύμφωνα με την καταγγελία της ηλικιωμένης, κατόρθωσαν να αρπάξουν τρία δαχτυλίδια και μία χρυσή αλυσίδα λαιμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This