Ο πατέρας-δολοφόνος της Αντζελίνας μιλάει στην Espresso μέσα από τη φυλακή

Must Read

Συντετριμμένος για τον χαμό της κόρης του, η οποία έφυγε από τη ζωή από τα θανάσιμα χτυπήματα που ο ίδιος τής κατάφερε ανήμερα την Πρωτοχρονιά του 2019, δηλώνει μέσα από τη φυλακή ο πατέρας της 28χρονης Αντζελίνας Πέτρου, λίγα 24ωρα μετά την καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσπρωτίας.

Στη συνέχεια, ο δράστης έθαψε την κόρη του στην αυλή του σπιτιού. Μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso», o 52χρονος Αλέκο Πέτρο ζητά συγγνώμη για το αποτρόπαιο έγκλημα και εύχεται να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω.

«Καλύτερα να ήμουν εγώ στη θέση της κόρης μου» λέει ο παιδοκτόνος, υποστηρίζοντας ότι τη μοιραία ημέρα βρέθηκε εκτός ελέγχου.

«Δεν ήμουν ο εαυτός μου, αγαπούσα πολύ την κόρη μου» λέει ο 52χρονος, ζητώντας συγχώρεση από την οικογένειά του αλλά και από την κοινωνία. «Ζητώ συγγνώμη από το δικαστήριο, την Πολιτεία και την οικογένειά μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την κρίση του δικαστηρίου που έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με δόλο χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου Βασίλης Νουλέζας έκανε λόγο για αντιφάσεις αλλά και ελλιπή αιτιολογία στη δικαστική απόφαση.

«Ο δράστης αναντίρρητα διαπληκτίστηκε έντονα το μοιραίο βράδυ της Πρωτοχρονιάς 2019 με την κόρη του, με αφορμή τις επανειλημμένες κλήσεις του συντρόφου της και οργισμένος άρπαξε ένα μεταλλικό αντικείμενο από τη σόμπα, σε κατάσταση εξαλλοσύνης και παροδικής αλλά σοβαρής διατάραξης των πνευματικών λειτουργιών του, και της συνέθλιψε το κεφάλι με καίρια συνεχή ισχυρά πλήγματα, χτυπήματα, χωρίς ωστόσο να το έχει προσχεδιάσει ή προμελετήσει» επισήμανε ο κ. Νουλέζας.

Εξήγησε δε, πως δεν πρόκειται για έναν συνειδητοποιημένο, ψυχρό εγκληματία και πρόσθεσε: «Ήταν η στιγμιαία απρόβλεπτη έκρηξη συσσωρευμένου θυμού και οργής ενός πράου έως τότε ανθρώπου, εξαιτίας της πλήρους αποκοπής του παιδιού του από το δικό του περιβάλλον».

Ήδη, ο κατηγορούμενος άσκησε μέσω του συνηγόρου του έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, προσδοκώντας στην αναγνώριση ελαφρυντικών από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

πατερασ αντζελινα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This