25-5-2020

Ιδιοκτήτης ουζερί που το λειτουργούσε παράνομα, είχε ασύρματο για να… κρυφακούει την ΕΛ.ΑΣ.!

Μέχρι και ασύρματο συντονισμένο στη… συχνότητα της Αστυνομίας επιστράτευσε ο ιδιοκτήτης ενός ουζερί στο Καινούργιο του Δήμου Αγρινίου, προκειμένου να ενημερώνεται εγκαίρως για επικείμενο έλεγχο, καθώς λειτούργησε το κατάστημά του παράνομα, σερβίροντας «κανονικά» τους πελάτες του, παραβιάζοντας έτσι τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον κορωνοϊό!

Από τη στιγμή που οι άνδρες της Αστυνομίας ενημερώθηκαν ότι το κατάστημα λειτουργούσε κανονικά και ότι ο ιδιοκτήτης είχε επινοήσει ολόκληρο σχέδιο για να γνωρίζει τις κινήσεις τους, απέφυγαν τις συνεννοήσεις μέσω ασυρμάτου και έσπευσαν κατευθείαν στο σημείο που βρίσκεται η επιχείρηση, συλλαμβάνοντας επ’ αυτοφώρω τον 41χρονο επιχειρηματία, ο οποίος εκείνη τη στιγμή εξυπηρετούσε δύο πελάτες.

Σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση της απαγόρευσης λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τον ασύρματο.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και σε ένα χωριό της Άρτας, όπου ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να λειτουργεί κανονικά την επιχείρηση, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Σε βάρος του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, κατηγορούμενος για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατεβάστε το app του newsbreak

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsbreak.gr

FREE
VIEW