Πέμπτη 24/6/2021

Έτοιμη για δημοπράτηση η ανάπλαση του Πάρκου Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο, προϋπολογισμού 800.000€

Εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο η Προγραμματική Σύμβαση για την ανάπλαση του Πάρκου Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο, η οποία ήδη υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, και εστάλη στην Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να υπογραφεί και από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Πλέον ολοκληρώθηκαν οι αναγκαίες διαδικασίες, προκειμένου ο Δήμος να προβεί στη δημοπράτηση του έργου, με τον κ. Ανδρέα Ευθυμίου να δηλώνει τα εξής: «Άλλη μια μεγάλη παρέμβαση του Δήμου μας βρίσκεται στην υλοποίησή της. Η ανάπλαση του Πάρκου Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο, αποτέλεσε δέσμευση της Δημοτικής μας Αρχής και γίνεται πράξη. Υλοποιούμε, έτσι, την Α’ φάση, μετά την έγκριση της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία έκρινε θετικά τη μελέτη που είχαμε υποβάλει. Είμαστε δε έτοιμοι με ολοκληρωμένη μελέτη για τη χρηματοδότηση της Β’ φάσης, προϋπολογισμού 570.000€.

παρκο ενοπλων δυναμεων ταυρος

Συνεχίζουμε το έργο μας προς όφελος των πολιτών, γιατί έτσι έχουμε μάθει να τιμούμε την εμπιστοσύνη τους! Έτσι θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε μία μία τις δεσμεύσεις μας. Όσο για κάποιους που ξεκίνησαν πολύ πρώιμα την προεκλογική τους εκστρατεία, για την εξυπηρέτηση προσωπικών τους επιδιώξεων και μόνο, με άνευ ουσίας επιχειρήματα, τους ενημερώνουμε ότι η απάντησή μας είναι το έργο μας, το οποίο απευθύνεται στην κοινωνία. Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα κουραστούν να μετρούν έργα και ίσως να στενοχωριούνται για την υλοποίησή τους, την ίδια στιγμή που οι πολίτες ικανοποιούνται για την πραγματοποίησή τους.

Όταν έρθει η ώρα, θα λάβουν ξανά την απάντησή τους από τους πολίτες, γιατί, ευτυχώς, μας γνωρίζουν όλους πολύ καλά».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ