Απρόσμενη διάσταση πήρε η υπόθεση αστυνομικής επιχείρησης στην Πάτρα, καθώς ανάμεσα στα στελέχη που συμμετείχαν στη σύλληψη 89χρονου πιστολέρο, ο οποίος είχε ανοίξει πυρ σε δύο σημεία στην Αθήνα, βρισκόταν και η διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου Ελένη Αντωνίου.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο κοντά στα ΚΤΕΛ της Πάτρας, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν και ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο. Η επιχείρηση εξελίχθηκε με τη συμμετοχή ειδικά εκπαιδευμένων στελεχών, μεταξύ των οποίων και η 41χρονη διαιτητής, η οποία υπηρετεί στην Πάτρα και ανήκει στην ΕΠΣ Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Αντωνίου δεν είναι μόνο γνωστή από τον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και ως αστυνομικός, συνδυάζοντας δύο απαιτητικούς ρόλους. Η παρουσία της σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό, καθώς υπηρεσιακά συμμετέχει σε αστυνομικές αποστολές στο πλαίσιο των καθηκόντων της.
Παράλληλα, η ίδια συνεχίζει ενεργά τη διαιτητική της πορεία, έχοντας οριστεί σε σημαντικούς αγώνες, όπως ημιτελικούς τοπικών διοργανώσεων αλλά και αναμετρήσεις υψηλότερης κατηγορίας στο παρελθόν.
*Φωτογραφίες ΑΠΕ-ΜΠΕ – EUROKINISSI
Δείτε επίσης:
- Σύνταξη από ΗΠΑ και Γερμανία λάμβανε ο 89χρονος – Η απόρριψη για τα ένσημα «όπλισε» την οργή του
- Σοκ στο Σικάγο: Ελληνοαμερικανός ο αστυνομικός που έπεσε νεκρός εν ώρα υπηρεσίας
- Διαιτητής πολεμικών τεχνών ζητούσε χρήματα για «στημένους» αγώνες – Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω







