25-5-2020

Έλληνες και Αλβανοί έπαιξαν μπουνιές εντός του κάστρου των Ιωαννίνων «δι’ ασήμαντον αφορμήν»!

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στο Κάστρο των Ιωαννίνων, όταν μια παρέα Ελλήνων δέχθηκε επίθεση από τρεις Αλβανούς, ηλικίας 18, 20 και 24 ετών!

Αρχικά, οι δύο παρέες λογομάχησαν, όμως τα αίματα «άναψαν» γρήγορα, με αποτέλεσμα ένας εκ των τριών αλλοδαπών να τραυματίσει με αιχμηρό αντικείμενο έναν 18χρονο Έλληνα. Περαστικοί που αντιλήφθηκαν την αιματηρή συμπλοκή ειδοποίησαν την Αστυνομία, ισχυρές δυνάμεις της οποίας έσπευσαν στο σημείο και προσήγαγαν τους τρεις Αλβανούς στην Ασφάλεια.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και, λίγη ώρα αργότερα, αποχώρησε και επέστρεψε στο σπίτι του.

Οι λόγοι που οδήγησαν τις δύο παρέες στη συμπλοκή είναι μέχρι στιγμής άγνωστοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, πριν από το επεισόδιο στο Κάστρο είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών σε άλλο χώρο.

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις και των δύο πλευρών, ο 18χρονος Ελληνας υπέβαλε μήνυση στον νεαρό Αλβανό, ενώ διαπιστώθηκε πως ο ένας από τους αλλοδαπούς δεν διέθετε τα κατάλληλα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατεβάστε το app του newsbreak

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsbreak.gr

FREE
VIEW