Έλληνες και Αλβανοί έπαιξαν μπουνιές εντός του κάστρου των Ιωαννίνων «δι’ ασήμαντον αφορμήν»!

Must Read

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στο Κάστρο των Ιωαννίνων, όταν μια παρέα Ελλήνων δέχθηκε επίθεση από τρεις Αλβανούς, ηλικίας 18, 20 και 24 ετών!

Αρχικά, οι δύο παρέες λογομάχησαν, όμως τα αίματα «άναψαν» γρήγορα, με αποτέλεσμα ένας εκ των τριών αλλοδαπών να τραυματίσει με αιχμηρό αντικείμενο έναν 18χρονο Έλληνα. Περαστικοί που αντιλήφθηκαν την αιματηρή συμπλοκή ειδοποίησαν την Αστυνομία, ισχυρές δυνάμεις της οποίας έσπευσαν στο σημείο και προσήγαγαν τους τρεις Αλβανούς στην Ασφάλεια.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και, λίγη ώρα αργότερα, αποχώρησε και επέστρεψε στο σπίτι του.

Οι λόγοι που οδήγησαν τις δύο παρέες στη συμπλοκή είναι μέχρι στιγμής άγνωστοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, πριν από το επεισόδιο στο Κάστρο είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών σε άλλο χώρο.

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις και των δύο πλευρών, ο 18χρονος Ελληνας υπέβαλε μήνυση στον νεαρό Αλβανό, ενώ διαπιστώθηκε πως ο ένας από τους αλλοδαπούς δεν διέθετε τα κατάλληλα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This