Σάββατο 19/6/2021

Λάθος συναγερμός με αφηρημένο που έκανε παρεμπόριο! Τα… εκρηκτικά ήταν «μαϊμού γυαλιά»

Με χειροπέδες βρέθηκε ένας 54χρονος έμπορος οπτικών ειδών «μαϊμού», ο οποίος ξέχασε μια τσάντα με το παράνομο εμπόρευμά του έξω από ένα σούπερ μάρκετ στα Διαβατά στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την κινητοποίηση της Αστυνομίας!

Οι κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας κατέγραψαν την Τετάρτη τον 54χρονο άνδρα να αφήνει την τσάντα έξω από το κατάστημα. Στη συνέχεια, μπήκε μέσα για να κάνει τα ψώνια του, ωστόσο αποχώρησε χωρίς εν τέλει να αγοράσει κάτι και μάλιστα άφησε πίσω του τον ύποπτο χαρτοφύλακα. Το γεγονός αυτό θορύβησε τον υπεύθυνο του σούπερ μάρκετ, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν την τσάντα και, όταν διαπιστώθηκε ότι δεν περιείχε εκρηκτικά, την άνοιξαν και βρήκαν μέσα 18 ζευγάρια γυαλιά ηλίου και οράσεως, που, όπως προέκυψε, ήταν προϊόντα… απομίμησης! Προτού αναζητήσουν τον κάτοχό της, ο… αφηρημένος 54χρονος έπεσε μόνος του στα χέρια τους, καθώς λίγο αργότερα πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα για να δηλώσει την… απώλεια της τσάντας.

Φωτό Thestival.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ