«Το πρόσωπο της είναι όλο καμένο» λέει ο δικηγόρος της 34χρονης – Τι αναφέρει για τις 2 μαυροφορεμένες (video)

Must Read

Ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι, μίλησε στο OPEN και ανέφερε τις προσπάθειες των γιατρών να γλιτώσουν την όραση της άτυχης κοπέλας.

Ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά, είναι παντού καμένη. Εχει πολλά εγκαύματα στο χέρι της, στο σώμα της. Είναι σε σοκ ακόμη και η ίδια και η οικογένειά της». Αναφορικά με τις έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που έριξε το οξύ στο πρόσωπο της νεαρής κοπέλας, ο δικηγόρος απάντησε ότι η αστυνομία συγκεντρώνει τα βίντεο από όλες τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να ερευνηθούν αναλυτικά. 

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που είχε, τα πλάνα με τις δύο μαυροφορεμένες γυναίκες που κυκλοφόρησαν από χθες το βράδυ, όπως και η μαρτυρία για την γυναίκα που ρώτησε προς τα που πήγε η Ιωάννα όταν έτρεξε προς το φαρμακείο, δεν σχετίζονται με την πραγματική δράστρια.

Ιωάννα

Ο κ. Λύτρας περιγράφει ότι είδε για πολύ λίγο την Ιωάννα και μίλησε μαζί της, η οποία του ανέφερε σήμερα ότι δεν είχε δεχτεί καμία απειλή και δεν είχε καμία υποψία για κανένα πρόσωπο. 

Λίγο αργότερα, η διευθύντρια του Τμήματος Πλαστικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο, Μαρία Καλοφώνου, ανέφερε ότι η κοπέλα ήδη βρίσκεται στο χειρουργείο: «Εχει βαθιά εγκαύματα στο πρόσωπο, τον τράχηλο και τα χέρια. Το έγκαυμα στο πρόσωπο αφορά σχεδόν όλο το πρόσωπο και το αριστερό μάτι. Αυτή τη στιγμή είμαστε λίγο πιο αισιόδοξοι ότι δεν θα χαθεί το μάτι της αλλά ακόμη περιμένουμε. Παρακολουθείται σε τακτά χρονικά διαστήματα από οφθαλμίατρους», σχολίασε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This