Τρίτη 15/6/2021

Από τις καταιγίδες στη… λειψυδρία: Θα διψάσει την Κυριακή η Θεσσαλονίκη!

Νέα προβλήματα και έλλειψη νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης από τα μεσάνυχτα έως αύριο το πρωί, που αναμένεται να προκαλέσουν ποικίλες αντιδράσεις από τους καταναλωτές.

Από την ΕΥΑΘ ανακοινώθηκε ότι την Κυριακή 24 Μαΐου 2020, από τις 24.00 έως τις 07.00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής διαρροής σε δικλίδα Φ600, στη συμβολή των οδών Καπάτου με Λαγκαδά του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Αναγεννήσεως – Νέα Δυτική Είσοδος – Αγίας Παρασκευής – Ελ. Βενιζέλου – Μεγάλου Αλεξάνδρου – 28ης Οκτωβρίου -Κολωνιάρη – Μιχαήλ Καλού – Ν. Μοναστηρίου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το θέμα είναι ότι κατά διαστήματα σε αυτή την περιοχή υπάρχουν διακοπές υδροδότησης και η εύλογη απορία παραμένει: πότε επιτέλους θα «στρώσει» το δίκτυο;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ