2-7-2020

Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη διακινητή μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Καταδίωξη που θύμισε… ταινίες του Χόλιγουντ αναστάτωσε χθες το πρωί τη Θεσσαλονίκη, με τις σειρήνες των αστυνομικών οχημάτων να κάνουν τους κατοίκους στη Βασιλίσσης Όλγας, μία από τις πιο κεντρικές οδούς της πόλης, να βγουν στα μπαλκόνια για να δουν τι συμβαίνει!

Την ηρεμία των κατοίκων «τάραξε» στις 11.30 το πρωί της Κυριακής το κυνήγι ενός διακινητή παράνομων μεταναστών και ήταν πολλοί αυτοί που είδαν τους αστυνομικούς να καταφέρνουν έπειτα από ώρα να ακινητοποιήσουν ένα όχημα με πινακίδες Βουλγαρίας.

Νωρίτερα, το ύποπτο όχημα δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών που διενεργούσαν ελέγχους και έτσι άρχισε η καταδίωξη στο κέντρο της πόλης, που είχε ως αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί επί της Βασιλίσσης Όλγας, στο ύψος της οδού Πέτρου Συνδίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν τέσσερις μη νόμιμοι μετανάστες, τους οποίους ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί και τους πέρασαν χειροπέδες. Μεταξύ αυτών, ήταν και ο διακινητής που προσπάθησε να το βάλει στα πόδια χωρίς αποτέλεσμα, καθώς άλλοι αστυνομικοί τον πήραν στο κυνήγι και τον συνέλαβαν 300 μέτρα μακρύτερα.

Γύρω από το αυτοκίνητο με τους μετανάστες συγκεντρώθηκαν κάτοικοι και περαστικοί, ενώ η κυκλοφορία διακόπηκε για περίπου 15 λεπτά στον μεγάλης κυκλοφορίας δρόμο, ώσπου να έρθει η κλούβα της Αστυνομίας και να τους βάλει όλους μέσα για να τους μεταφέρει στο μέγαρο της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ