Φίδια εμφανίστηκαν σε σπίτια, αυτοκίνητα, παραλίες – 2 άνθρωποι στο νοσοκομείο 

Must Read

Οι αυγουστιάτικες θερμοκρασίες φαίνεται πώς ξύπνησαν νωρίτερα τα φίδια από τη χειμερία νάρκη τους και ξεκίνησαν να εμφανίζονται προκαλώντας έκπληξη και τρόμο. Δύο άνθρωποι μάλιστα, βρέθηκαν στο νοσοκομείο από δάγκωμα ερπετών.

Ο 47χρονος άνδρας δέχτηκε επίθεση από ένα φίδι που βγήκε μέσα από χόρτα καθώς ο άνδρας καθάριζε το κτήμα του στον Άγιο Γεώργιο Πελασγίας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του χορηγηθεί αντιοφικός ορός.

Λίγες ημέρες πριν, ένας άτυχος άνδρας από τη Λάρισα δέχτηκε επίθεση από οχιά και νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για 8 ημέρες με βαριά μόλυνση.

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι λουόμενοι στην παραλία της Ψανής στη Ναυπακτία, λαχτάρησαν όταν διαπίστωσαν ότι ένα αγιόφιδο έκανε βόλτες στα πόδια τους, με ορισμένους να τρομοκρατούνται γιατί αν και ακίνδυνο, το αγιόφιδο έμοιαζε με οχιά.

Την ίδια μέρα, σε περιοχή του Μεσολλογίου, ένας οδηγός Ι.Χ. βρήκε κουλουριασμένο ένα φίδι μέσα στη μηχανή του οχήματος και κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική για να το απεγκλωβίσουν, αφού βρισκόταν σε δύσκολα προσβάσιμο σημείο.

Μια γυναίκα στην Πάτρα που πήγε να απολαύσει το μπάνιο της σε παραλία, στον δρόμο της επιστροφής δεν άργησε να συνειδητοποιήσει ότι πήρε μαζί της μια ολόκληρη οικογένεια ερπετών! Η γυναίκα κατά την επιστροφή αν και πανικόβλητη κατάφερε να διώξει από το όχημα της τα δύο φίδια που βρέθηκαν μέσα στο αμάξι της, αλλά προς έκπληξή της, μόλις επέστρεψε σπίτι της συνειδητοποίησε ότι υπήρχαν ακόμα δύο μέσα στο όχημα!

Την βοήθεια της Πυροσβεστικής ζήτησαν κάτοικοι ενός σπιτιού στην Ηράκλεια της Λαμίας όταν ήρθαν αντιμέτωποι με ένα φίδι μήκους 1,50. Οι άνδρες κατάφεραν να πιάσουν την δεντρογαλιά και να την ελευθερώσουν στο φυσικό της περιβάλλον.

Στο Αγρίνιο ένα φίδι πετάχτηκε από καρότσα αγροτικού σε διπλανό όχημα και η πυροσβεστική που έφτασε στο σημείο για να βοηθήσει δεν κατάφερε να το εντοπίσει.

Τέλος, ένα σκηνικό από αυτά που βλέπουμε σε ταινίες έζησε ένας κάτοικος Φαρσάλων όταν μπήκε να κάνει ντους στη μπανιέρα και εκεί ήταν κουλουριασμένο ένα φίδι που πιθανότατα είχε καταφέρει να μπει από το σιφόνι. Ο άνδρας από τον φόβο του, σκότωσε το ερπετό. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This