16-7-2020

Χυδαία επίθεση Μπέου σε Αλκίνοο Ιωαννίδη και καλλιτέχνες: «Δεν μας χ@ζεις ρε Νταλάρα»

Ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε άλλη μια φορά με χυδαίους χαρακτηρισμούς στους καλλιτέχνες που στέκονται στο πλευρό των κατοίκων του χωριού Σταγιάτες.

Οι κάτοικοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους όταν μετά την διακοπή της υδροδότησής του από την Κρύα Βρύση. Οι κάτοικοι αποφάσισαν με λαϊκή συνέλευση ότι δεν θα επιτρέψουν στον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, να ξεπουλήσει την πηγή και να επιβάλλει τη χλωρίωση.

Ο δήμαρχος του Βόλου εδώ και μέρες, έχει ανοίξει πόλεμο στη συμπαράσταση των καλλιτεχνών που στηρίζουν τους κατοίκους του χωριού και τους χαρακτηρίζει καλλιτέχνες «μία χούφτα τύπων που θεωρούν με μία απίστευτη γραφικότητα, εαυτούς και αλλήλους σαν την πεφωτισμένη ελίτ του τόπου» ενώ παράλληλα τους λέει «βάρβαρους» και «περιθωριακούς». Ο δήμαρχος στρέφεται με μένος στο ζεύγος Νταλάρα αναφέροντας ότι «μου προκαλεί, όπως και σε εκατομμύρια Ελλήνων, πραγματική αηδία».

«Τα ίδια έκαναν και το 2014 και πήραν την απάντηση από τους πολίτες του Βόλου. Την ίδια θα πάρουν και τώρα. Απάντηση που συμπυκνώνεται στο περίφημο “δεν μας χ@@@@ς ρε Νταλάρα”» πρόσθεσε στην χυδαία του ανάρτηση.

Όσο για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη που βρίσκεται άλλη μια φορά στο στόχαστρό του, τον χαρακτηρίζει «επαναστάτη του γλυκού νερού».

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Προβληματίστηκα αν πρέπει να απαντήσω στη νέα πρόκληση των αυτοαποκαλούμενων ανθρώπων των “γραμμάτων και των τεχνών”, μιας χούφτας τύπων που θεωρούν, με μια απίστευτη γραφικότητα, εαυτούς και αλλήλους σαν την πεφωτισμένη ελίτ του τόπου, προς την οποία όλοι οι υπόλοιποι, προφανώς βάρβαροι και περιθωριακοί γι αυτούς, οφείλουμε να κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ και να δηλώνουμε υποταγή.

Και δεν θα το έκανα αφού η συντριπτική πλειονότητα αυτών που υπογράφουν την ανακοίνωση ανήκουν πια στην αρμοδιότητα της…αρχαιολογίας και ουδέν ενδιαφέρον παρουσιάζουν, αν δεν υπήρχε, μεταξύ άλλων, το ζεύγος Γιώργου – Αννας Νταλάρα που μου προκαλεί, όπως και σε εκατομμύρια Ελλήνων, πραγματική αηδία.

Αυτοί, οι ποικιλώνυμες “φιλιππινέζες” τους, οι Κιμούληδες και οι Κονιόρδες εγκατέλειψαν για λίγο την κονόμα και την αρπαχτή και έσπευσαν να συμπαρασταθούν στους μπαταχτσήδες των Σταγιατών και τους ¨ακτιβιστές” για τα σκουπίδια συνεχίζοντας να προκαλούν, να προσβάλλουν και να υποτιμούν τη νοημοσύνη και τη βούληση των πολιτών του Βόλου

Τα μπουλούκια των περισπούδαστων, ευαισθητούληδων και βαρέως κουλτουροπασχόντων, καλλιτεχνών, θέλουν και πάλι να επιβάλλουν την άποψή τους για θέματα που και δεν γνωρίζουν και δεν τους αφορούν. Επειδή ακριβώς θεωρούν, σε μια νέα κρίση μεγαλοπρέπειας και αυτοϊκανοποίησης, ότι υπερέχουν!

Στρατιωτάκια του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, οι περισσότεροι, τόσο αδέσμευτα και ελεύθερα μυαλά, αποφάσισαν να καταργήσουν τις δημοκρατικά εκλεγμένες Αρχές της πόλης και να αναλάβουν εκείνοι, έχοντας προφανώς γλυκές αναμνήσεις από τα χρόνια που σέρναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα και ο κοσμάκης χρυσοπλήρωνε τον καθένα που δήλωνε «καλλιτέχνης».

Τα ίδια έκαναν και το 2014 και πήραν την απάντηση από τους πολίτες του Βόλου. Την ίδια θα πάρουν και τώρα. Απάντηση που συμπυκνώνεται στο περίφημο «δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα», που σημειωτέον δεν το είπε ο Αχιλλέας Μπέος. Αυτά.

ΥΓ. Προς κάθε ενδιαφερόμενο. Ο χαρακτηρισμός που απέδωσα στον επαναστάτη του γλυκού νερού τραγουδοποιό δεν είναι παρά μια ακριβοδίκαιη ανταπόδοση για την άποψη που εκείνος φαίνεται πως έχει για τις δεκάδες χιλιάδες των Βολιωτών, που θα πρέπει να στερούνται του νερού για να το έχουν τζάμπα ο ίδιος, οι μπαταχτσήδες, τα «συντρόφια» και τα.. φυτά της περιοχής».

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ