«Ξύπνησαν» μνήμες φρίκης στη δίκη του 37χρονου που έπνιξε τη γυναίκα του, με τα παιδιά στο διπλανό δωμάτιο

Must Read

Εφιαλτικές μνήμες από το στυγερό έγκλημα με θύμα μία νεαρή μητέρα «ξύπνησαν» χθες στο Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, κατά την έναρξη της δίκης, με κατηγορούμενο τον εν διαστάσει σύζυγό της!

Η υπόθεση συγκλόνισε το Λασίθι τον Μάρτιο του 2019, όταν ο 37χρονος Γιώργος στραγγάλισε την 32χρονη Κατερίνα, την ώρα που στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα δύο παιδιά τους.

Το βούλευμα που τον παρέπεμψε σε δίκη ήταν καταπέλτης, με τις κατηγορίες που τον βαρύνουν να είναι της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο και της κατοχής φαρμακευτικών σκευασμάτων χωρίς ιατρική συνταγή. Πάντως, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του ο κατηγορούμενος έδειχνε να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ χθες, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, αρκετές φορές έσκυβε το κεφάλι και έκλαιγε.

Μάρτυρες

Ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσαν αρχικά χθες τέσσερις μάρτυρες (εκ των οποίων ένας αστυνομικός), ενώ οι καταθέσεις συνεχίζονταν έως αργά το βράδυ. Το έγκλημα έγινε στις 4 Μαρτίου 2019, όταν η 32χρονη Κατερίνα βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της μητέρας της, όπου είχε καταφύγει από τα Χριστούγεννα του 2018 με τα μωρά της (τότε ενάμισι έτους και 6 μηνών), μη αντέχοντας άλλο την κακοποίηση που υφίστατο από τον σύζυγό της Γιώργο.

Το μοιραίο μεσημέρι το ζευγάρι είχε κανονίσει να συναντηθεί για να πάει τα παιδιά του στον παιδίατρο. Όταν, όμως, ο άντρας μπήκε στο σπίτι (και ενώ τα παιδιά ήταν σε διπλανό δωμάτιο), άρχισε να τσακώνεται με την 32χρονη, την οποία πίεζε να επιστρέψει στο σπίτι τους, κάτι που εκείνη αρνιόταν κατηγορηματικά.

Ακόμα μία φορά τότε ο Γιώργος δεν έλεγξε τα νεύρα του και χτύπησε την κοπέλα, ενώ αμέσως την έπιασε από τον λαιμό και τη στραγγάλισε! Η Κατερίνα ξεψύχησε αβοήθητη και ο συζυγοκτόνος πήγε στην Αστυνομία, όπου ομολόγησε το έγκλημά του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο δράστης ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του, με αποτέλεσμα καθημερινά να ξεσπούν ομηρικοί καβγάδες μέσα στο σπίτι, ενώ είχε φτάσει ακόμα και στο σημείο να την κλειδώνει μέσα!

Η πλευρά τού άνδρα, πάντως, τον χαρακτήριζε από την αρχή ένα υπέροχο άτομο και ισχυριζόταν ότι τα προβλήματα στον γάμο του άρχισαν με τη γέννηση του πρώτου παιδιού, καθώς το θύμα άρχισε να συμπεριφέρεται άσχημα στη 13χρονη κόρη τού κατηγορουμένου από τον πρώτο του γάμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This