ΕΛ.ΑΣ: Μην ανοίξετε αυτό το email, είναι fake

Must Read

Έκκληση στους πολίτες να να διαγράφουν ένα συγκεκριμένο μήνυμα κάνει η ΕΛ.ΑΣ. που υποτίθεται πως στέλνει η ίδια σε πολίτες. Το fake μήνυμα διακινείται ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας και μπορεί να χτυπήσει το λογισμικό αυτού που θα το ανοίξει.

Η ανακοίνωση της Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:

«Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκε σήμερα (01-06-2020) «νέο καταφανώς ψευδεπίγραφο – απατηλό μήνυμα – ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας – που διακινείται μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail s ), από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες».

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους πολίτες να διαγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα και «να μην ανοίγουν» τα συνημμένα αρχεία για αποφυγή προσβολής από κακόβουλο λογισμικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This