4-7-2020

Πειραιώς: Η τρελή πορεία του φορτηγού πριν καρφωθεί στη τζαμαρία (video)

Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας με την πορεία του φορτηγού λίγο πριν πέσει στην εταιρία στην Πειραιώς, στο ύψος του Μοσχάτου, έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha.

Ο άτυχος 57χρονος οδηγός υπέστη έμφραγμα τη στιγμή που οδηγούσε και δεν κατάφερε να κρατήσει το όχημα το οποίο εξετράπη από την πορεία του χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει τον τραυματισμό κάποιου άλλου ανθρώπου.

Ο οδηγός που ήρθε το βράδυ της Δευτέρας από το Μέτσοβο, έμεινε όλο το βράδυ στο αμαξοστάσιο όπου ξεφόρτωσε το φορτίο του με εξοπλισμό περιέλιξης και το πρωί ξεκίνησε για το ταξίδι της επιστροφής στην οικογένεια του. Μόλις εκατό μέτρα αφού απομακρύνθηκε από την πύλη, ο οδηγός υπέστη έμφραγμα και έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο αφού προσέκρουσε σε μια κολόνα «δίπλωσε» και  καρφώθηκε σε εταιρία μεταφορών, στην οποία εργαζόταν το προσωπικό της.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την πορεία του φορτηγού, ενώ οι υπάλληλοι της εταιρίας μιλούν για θαύμα καθώς πρόλαβαν να φύγουν κλάσματα του δευτερολέπτου πριν την μοιραία πρόσκρουση. Το φορτηγό παρέσυρε άλλα δύο σταθμευμένα οχήματα και ένα μηχανάκι, ενώ οι προκλήθηκαν από το ατύχημα πολλές υλικές ζημιές.

Ο άτυχος 57χρονος μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί προσπάθησαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Λίγη ώρα αργότερα ο οδηγός του φορτηγού εξέπνευσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ