Πειραιώς: Η τρελή πορεία του φορτηγού πριν καρφωθεί στη τζαμαρία (video)

Must Read

Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας με την πορεία του φορτηγού λίγο πριν πέσει στην εταιρία στην Πειραιώς, στο ύψος του Μοσχάτου, έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha.

Ο άτυχος 57χρονος οδηγός υπέστη έμφραγμα τη στιγμή που οδηγούσε και δεν κατάφερε να κρατήσει το όχημα το οποίο εξετράπη από την πορεία του χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει τον τραυματισμό κάποιου άλλου ανθρώπου.

Ο οδηγός που ήρθε το βράδυ της Δευτέρας από το Μέτσοβο, έμεινε όλο το βράδυ στο αμαξοστάσιο όπου ξεφόρτωσε το φορτίο του με εξοπλισμό περιέλιξης και το πρωί ξεκίνησε για το ταξίδι της επιστροφής στην οικογένεια του. Μόλις εκατό μέτρα αφού απομακρύνθηκε από την πύλη, ο οδηγός υπέστη έμφραγμα και έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο αφού προσέκρουσε σε μια κολόνα «δίπλωσε» και  καρφώθηκε σε εταιρία μεταφορών, στην οποία εργαζόταν το προσωπικό της.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την πορεία του φορτηγού, ενώ οι υπάλληλοι της εταιρίας μιλούν για θαύμα καθώς πρόλαβαν να φύγουν κλάσματα του δευτερολέπτου πριν την μοιραία πρόσκρουση. Το φορτηγό παρέσυρε άλλα δύο σταθμευμένα οχήματα και ένα μηχανάκι, ενώ οι προκλήθηκαν από το ατύχημα πολλές υλικές ζημιές.

Ο άτυχος 57χρονος μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί προσπάθησαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Λίγη ώρα αργότερα ο οδηγός του φορτηγού εξέπνευσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This