«Παλιά μου τέχνη κόσκινο» στα Ζωνιανά: Πυροβολισμοί και ξύλο με… γκλίτσα σε άγριο καβγά μεταξύ συγχωριανών

Must Read

Νέο αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς συντάραξε ακόμα μία φορά τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, σημαίνοντας συναγερμό στις αστυνομικές Αρχές του νησιού.

Μόλις έναν μήνα μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια, με θύματα τον 30χρονο κτηνοτρόφο και πατέρα δύο παιδιών, Γιώργο Ξυλούρη και τον 63χρονο γνωστό μαντιναδολόγο, Λευτέρη Καλομοίρη, βγήκαν πάλι τα όπλα, αυτή τη φορά στα Ζωνιανά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο περιστατικό έγινε το βράδυ της Τρίτης στις 20.30, όταν δύο άντρες έστησαν ενέδρα σε έναν 45χρονο συγχωριανό τους, στο δρόμο προς το χωριό Αξός, όπου τον χτύπησαν με ξύλα. Στη συνέχεια, όμως, ο 54χρονος αδελφός του 45χρονου πήγε στα Ζωνιανά, ψάχνοντας τους δράστες του ξυλοδαρμού στο σπίτι τους, για να τους ζητήσει το λόγο. Εκεί, κουβέντα στην κουβέντα, τα αίματα άναψαν κι έπεσαν πυροβολισμοί -σύμφωνα με πληροφορίες από τρίτο άτομο που βρισκόταν εκεί-, με αποτέλεσμα ο 54χρονος να τραυματιστεί από σφαίρα που δέχτηκε στη λεκάνη.

Τόσο αυτός όσο και ο αδελφός του, που είχε δεχτεί χτυπήματα με γκλίτσα στο κεφάλι, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων και, στη συνέχεια, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο μεγαλύτερος αδελφός υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση της σφαίρας, όμως η ακατάσχετη αιμορραγία που είχε δεν επέτρεψε στους γιατρούς να την αφαιρέσουν, καθώς θα κινδύνευε η ζωή του. Από την άλλη, τα τραύματα του 45χρονου ήταν επιπόλαια και δεν προκάλεσαν ανησυχία στους γιατρούς. Έτσι, αφού του έκαναν συρραφή, του έδωσαν εξιτήριο.

Αναζητούνται τρεις

Η περιοχή μοιάζει με… καζάνι που βράζει, με τις Αρχές να ερευνούν το περιστατικό προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της αιματηρής συμπλοκής, ενώ τουλάχιστον τρεις άνδρες αναζητούνται. Οι έρευνες, όμως, παρέμεναν έως το βράδυ της Τετάρτης άκαρπες.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, οι δύο θεωρούνται οι δράστες του ξυλοδαρμού του 45χρονου, ενώ ο τρίτος φέρεται ότι είναι αυτός που πυροβόλησε τον 54χρονο.

Οι διωκτικές Αρχές εμφανίζονται επιφυλακτικές ως προς το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε το θύμα, αν δηλαδή ήταν καλάσνικοφ ή 9άρι πιστόλι, κι αυτό γιατί οι σφαίρες από καλάσνικοφ θα προκαλούσαν σοβαρότερο τραυματισμό στο θύμα. Υπάρχει, όμως, το ενδεχόμενο να χτυπήθηκε από κάποιο θραύσμα. Αν είναι σφαίρα ή θραύσμα, θα ξεκαθαριστεί μόνο όταν αφαιρεθεί χειρουργικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This