16-7-2020

Σωφρονιστικός υπάλληλος στις Φυλακές Χαλκίδας πιάστηκε επ’ αυτοφόρω, με κινητά και χάπια στο σακίδιό του!

Περίπου 200 χάπια, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 10 πακέτα συνδέσεων και κάρτες SIM βρέθηκαν στο σακίδιο σωφρονιστικού υπαλλήλου των φυλακών Χαλκίδας, ο οποίος πήγε στη δουλειά του «σαν να μην τρέχει τίποτα».    

Όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο διευθυντής των φυλακών είχε υποψίες όλο το προηγούμενο διάστημα για τον εν λόγω υπάλληλο και όταν εμφανίστηκε την Τετάρτη στις φυλακές για τη βάρδιά του, ζητήθηκε να του κάνουν έλεγχο, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν μέσα στο σακίδιό του και να κατασχεθούν τα προαναφερθέντα αντικείμενα.

φυλακες χαλκιδας ευρηματα

Ο υπάλληλος, του οποίου η 8μηνη σύμβαση επρόκειτο να ανανεωθεί το επόμενο διάστημα, θα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη, με την εισαγγελία να αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις για τον μετέπειτα χειρισμό της υπόθεσης.

Αξίζει να αναφερθεί πως, εδώ και αρκετό καιρό, η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, έχει δώσει εντολή στους διευθυντές όλων των σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας να παρακολουθούν για ύποπτες κινήσεις μέσα στις φυλακές και να προχωρούν σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ