9-7-2020

Η 22χρονη πρώην σύντροφος του βιαστή του Κάβου εξομολογείται: «Τον αγαπώ ασχέτως με ότι έγινε» (video)

Ο Δημήτρης Ασπιώτης που χαρακτηρίστηκε «τέρας του Κάβου», αφού βίασε τρεις γυναίεκς, επανέλαβε τις αποτρόπαιες πράξεις του, μόλις αποφυλακίστηκε με τον Νόμο Παρασκευόπουλου.

Η 22χρονη πρώην σύντροφός του, Μαρίνα, με την οποία γνωρίστηκαν στο χωριό Σπαρτερά, μετά την πρώτη αποφυλάκισή του, μίλησε στο «MEGA Mag» για τις στιγμές που έζησε στο πλευρό του.

«Με τον Δημήτρη γνωρίστηκα πέρυσι το Πάσχα όταν γύρισα στο πατρικό μου. Ταιριάξαμε γιατί είχαμε ίδιες αντιλήψεις, δύσκολα παιδικά χρόνια και οι δύο, ίδιες αντιλήψεις για τη ζωή», ανέφερε η 22χρονη.

Στην ερώτηση για το όπως ήταν η συμπεριφορά του κατά την διάρκεια της σχέσης τους, η νεαρή γυναίκα, απάντησε κάπως διστακτικά ότι ήταν καλός μαζί της αλλά δεν έλειπαν οι εντάσεις και από τις δύο πλευρές.

Αναφορικά με το πώς αισθάνεται για τις πράξεις του, η Μαρίνα απάντησε: «Το ότι έχει βιάσει δεν το δικαιολογώ γιατί είμαι γυναίκα και ο βιασμός είναι το χειρότερο πράγμα, λες και σου παίρνουν την ψυχή. Αλλά ότι έφτασε σε ένα σημείο να κλέβει το δικαιολογώ γιατί όταν δεν σου δίνει κανείς δουλειά είναι λογικό να κλέψεις» δήλωσε.

Η 22χρονη νεαρή, σχολίασε ότι άσχετα με οσα έγιναν, εκείνη τον αγαπά και όταν είχε δεσμό μαζί του δεν περνούσαν από το μυαλό τις αυτές οι κατηγορίες. «Ασχέτως αν έγινε ότι έγινε τον αγαπώ. Τις ώρες που κυκλοφορούσε μαζί μου ως άνθρωπος δεν υπήρχε αυτή η κατηγορία και δεν τριγυρνούσε στο μυαλό μου». 

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ