16-7-2020

Δράμα στην Ηλεία: Ο Γιάννης Γιαννακόπουλος έχασε τη ζωή του όπως και ο γιος του

Η τοπική κοινωνία της Ηλείας θρηνεί τον χαμό του Γιάννη Γιαννακόπουλου. 

Ο πολύ αγαπητός κατασκευαστής αλουμινίου που καταγόταν από το Χειμαδιό, είχε μεταναστεύσει στη Νέα Υόρκη για ένα διάστημα λόγω της οικονομικής κρίσης, προσπαθώντας να στηρίξει την οικογένιά του.

Σύμφωνα με το patrisnews,ο ευγενικός μάστορας λίγο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, επέστρεψε στην Ελλάδα αφού κι εκεί η οικονομική κατάσταση ήταν δύσκολη και οι δουλειές σταμάτησαν μετά το lockdown. Ο κατασκευαστής έκανε νέα αρχή στην πατρίδα του και κατάφερε να βρει άμεσα εργασία για να συντηρήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι καθώς τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο άτυχος άνδρας βγήκε για μια βραδινή βόλτα με τη μηχανή του στο Περιστέρι και έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από τα τραύματα.

Η δραματική σύμπτωση

Ο «χτυπημένος» από τη μοίρα Γιάννης Γιαννακόπουλος έφυγε με τον ίδιο τρόπο που έχασε τον γιο του πριν από 9 χρόνια. Το 18χρονο αγόρι, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα τον Ιούλιο του 2011, στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου και βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και την τοπική κοινωνία.

Ο Γιάννης Γιαννακόπουλος «έσβησε» στην άσφαλτο όπως το μικρό του αγόρι. Οι συντοπίτες του κάνουν λόγο για έναν μαχητή της ζωής, εργατικό άνθρωπο, τίμιο και αγαπητό.


ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ