Τετάρτη 16/6/2021

«Έλουσε» με νερό τον Χαρδαλιά η γνωστή… ταραξίας-παρουσιάστρια της Θεσσαλονίκης!

Με ένα ποτήρι νερό στο… πρόσωπο «υποδέχτηκε» στη Θεσσαλονίκη τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, η γνωστή… ταραξίας της πόλης, που δηλώνει παρουσιάστρια!  

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Τρίτης και ενώ ο κ. Χαρδαλιάς γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, σε εστιατόριο στον πεζόδρομο της Γούναρη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η Ιωάννα Κουσκούση, η οποία δηλώνει παρουσιάστρια και έχει απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν τα ΜΜΕ με τα καμώματά της, αρχικά προσέγγισε το τραπέζι τους με φιλικές διαθέσεις και εγκωμίασε το έργο του υφυπουργού, με εκφράσεις όπως «είσαι φοβερός, έσωσες την χώρα», του ζήτησε να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ιωάννα Κουσκούση
η Ιωάννα Κουσκούση σε… δράση!

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, δέχτηκε, και μόλις τον πλησίασε η Ιωάννα Κουκούση άρπαξε ένα ποτήρι με νερό που ήταν στο τραπέζι και το έριξε πάνω του, μπροστά, μάλιστα, στα έκπληκτα μάτια της κόρης του! Σύμφωνα με το voria.gr, η συλληφθείσα φώναζε σε έξαλλη κατάσταση «καταστρέφετε τη χώρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς γευμάτιζε χωρίς την αστυνομική του φρουρά, ωστόσο, η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας του υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης ήταν άμεση, με αποτέλεσμα την προσαγωγή της Κουκούση και την κατάσχεση του κινητού της φίλης της, η οποία τραβούσε βίντεο το όλο σκηνικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ