Κυριακή 13/6/2021

Φθιώτιδα: Μουρντάρης παπάς με «διπλή ζωή» πουλούσε… έρωτα σε γυναίκες στο χωριό του!

«Ακόλαστος» παπάς έχει κάνει άνω-κάτω την τοπική κοινωνία χωριού της Φθιώτιδας, καθότι βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε… ροζ σκανδάλο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LamiaReport, ένας 62χρονος κληρικός προσήχθη στο Τμήμα πριν από μερικές ημέρες, μετά από μήνυση μιας 60χρονης για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών και εξύβριση. Και, παρότι με απόφαση Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος την ίδια κιόλας ημέρα, το γεγονός της σύλληψής του από μόνο του, ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η συζήτηση περί του τι ακριβώς είχε συμβεί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εγκαλούσα, ο ιερέας επισκέφθηκε τα Φάρσαλα κρύβοντας την ιδιότητά του, και εκεί την προσέγγισε και σύναψαν ερωτικές σχέσεις. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι όσες φορές εκείνη κατέβαινε στο χωριό του ιερέα, ο τελευταίος «έκρυβε» τα ράσα και παρίστανε τον απλό χωριανό. Ώσπου, κάποια στιγμή, εκείνη ανακάλυψε τη «διπλή ζωή» του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει… θερμό επεισόδιο ανάμεσά τους!

Μάλιστα, σύμφωνα με την έγκληση, ο ιερέας την απώθησε βίαια και την έβρισε όταν προσπάθησε να ελέγξει το κινητό του, όπου βρήκε πειστήρια ότι «έπαιζε» και με άλλες γυναίκες!

Οδηγούσε μεθυσμένος

Την αξιοπιστία της καταγγελίας οπωσδήποτε θα ελέγξουν οι αρμόδιοι, αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος ιερέας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα με τροχαίο ατύχημα, που είχε, υπό την επήρεια μέθης!

Τότε το αυτοκίνητο του είχε ανατραπεί και από καθαρή τύχη ούτε ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά ούτε τραυμάτισε κάποιον άλλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ