Ρολά κατεβάζουν σε λίγη ώρα οι σταθμοί μετρό σε Σύνταγμα και Μέγαρο, λόγω διαδηλώσεων

Must Read

Κλειστές θα παραμείνουν είσοδοι-έξοδοι στο μετρό του Συντάγματος, αλλά και στο Μέγαρο Μουσικής, λόγω νέων διαδηλώσεων για την Παιδεία στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, οι είσοδοι από Μεγάλης Βρετάνιας και Αμαλίας στο σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα» θα είναι κλειστοί από τις 18.45, ενώ στις 19.00 θα κλείσει (και) ο σταθμός του μετρό «Μέγαρο Μουσικής», κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στις 18:00 φοιτητές οργανώνουν συλλαλητήριο στα Προπύλαια, ενώ στις 19:00 έχουν δώσει ραντεβού στο Σύνταγμα το ΠΑΜΕ και συλλογικότητες, με τις νέες διαδηλώσεις να στρέφονται ενάντια στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, το οποίο υπερψηφίστηκε νωρίτερα από τη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι για τον ίδιο λόγο διαδήλωσαν νωρίς το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας οι εκπαιδευτικοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This