Αλλοδαπός ανάγκαζε με την απειλή μαχαιριού φιλοξενούμενους στη Μόρια να «τρέχουν» για θελήματα!

Must Read

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο καταυλισμός της Μόριας, έπειτα από καταγγελία αλλοδαπών για έναν οπλισμένο αλλοδαπό που διαμένει στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Ο 27χρονος δράστης που είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι με λάμα μήκους επτά εκατοστών, εκβίαζε ανενόχλητος κάποιους από τους φιλοξενούμενους της δομής, οι οποίοι ικανοποιούσαν κάθε απαίτησή του, φοβούμενοι μην τυχόν τους επιτεθεί. Η Ασφάλεια Μυτιλήνης διερεύνησε την καταγγελία και έπειτα από έρευνα εντόπισε το νεαρό δράστη και του πέρασε χειροπέδες, ενώ παράλληλα προχώρησε σε κατάσχεση του μαχαιριού.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση.

Στα όριά τους οι ντόπιοι

Υπενθυμίζεται ότι, ειδικά το τελευταίο χρονικά διάστημα, τα μαχαιρώματα μεταξύ μεταναστών είναι αρκετά συχνό φαινόμενο μέσα στον… υπερπλήρη καταυλισμό της Μόριας. Πριν από λίγες ημέρες, ένας 21χρονος Αφγανός κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από έναν ομοεθνή του εντός του ΚΥΤ, ενώ μια 23χρονη Αφγανή έχασε τη ζωή της με αντίστοιχο τρόπο από μια ανήλικη ομοεθνή της!

Τα βίαια περιστατικά των τελευταίων μηνών, σε συνδυασμό με τις αλλεπάλληλες ληστείες και λεηλασίες περιουσιών στην ευρύτερη περιοχή, έχουν θορυβήσει τις αρχές του νησιού και έχουν φέρει στα όριά τους τούς κατοίκους της Μόριας που ζητούν άμεση αποσυμφόρηση και ισχυρότερη αστυνομική παρουσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This