Εσπευσμένα στην Ξάνθη Χαρδαλιάς-Τσιόδρας για τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα

Must Read

Αυτή την ώρα μεταβαίνουν εσπευσμένα στην Ξάνθη ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τον εκπρόσωπο του Υπ. Υγείας, Καθηγητή Σωτήριο Tσιόδρα, την ομάδα πρώτης απόκρισης της ΓΓΠΠ, καθώς και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, με ελικόπτερο Super Puma του ΠΣ.

Η παρουσία τους στην περιοχή συνδέεται με τον συντονισμό της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων μετά και τη σωρεία νέων κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν.

Στις 09.30 έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στο Δημαρχείο Ξάνθης με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο, τους Δημάρχους της ΠΕ Ξάνθης και τους επικεφαλής των εμπλεκόμενων φορέων στην εφαρμογή του νέου πλαισίου περιοριστικών μέτρων.

Δείτε επίσης: Έκτακτα περιοριστικά μέτρα στην Ξάνθη, άλλα 15 κρούσματα κορωνοϊού!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This