7-7-2020

Νέα (επιλεκτική) επιχείρηση σε Γκάζι και Μύκονο για συνωστισμό, με «λουκέτο» και αψημαχίες! (video)

Συνεχίζει ο κόσμος να συνωστίζεται στα νυχτερινά μαγαζιά, συνεχίζουν οι Αρχές τις επιχειρήσεις και τα «λουκέτα»!

Έτσι χθες βράδυ 50 της ΟΠΚΕ βρέθηκαν στο Γκάζι για να κλείσουν μαγαζί που γινόταν το «έλα να δεις»…

Και ναι μεν κάθε λογικός άνθρωπος θα πει ότι καλά έκαναν όμως λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω και συγκεκριμένα στο Balthazar γινόταν ακριβώς το ίδιο όμως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να επέμβει ηια τη μη τήρηση των κανόνων προστασίας, κάτι που πραγματικά ξένισε και προβλημάτισε πολλούς (και διόλου άδικα) με ορισμένους να κάνουν λόγο για «επιλεκτική» αντίληψη για το ποιους πρέπει να ελέγχουν, ή πιστεύουν ότι σε περιπτώσεις όπως αυτή του Balthazar όλα όπως πρέπει!

Επανερχόμαστε στο Γκάζι όπου λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, 50 άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, μαζί με κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, έκαναν έφοδο στο κλαμπ Sky Bar με αποτέλεσμα να μπεί λουκέτο. Μάλιστα μετά από λίγο η επίσημη σελίδα του κέντρου διασκέδασης έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

Και στη Μύκονο νέο λουκέτο

“Σφραγίστηκε” σήμερα νωρίς το πρωί το beach bar Alemagou στην Μύκονο, στο οποίο την περασμένη Κυριακή επιβλήθηκε δίμηνο λουκέτο και χρηματικό πρόστιμο €20.000 για μη τήρηση των προβλεπόμενων κανονισμών προστασίας και διασφάλισης της δημόσιας υγείας. Το Mykonos Live TV βρέθηκε στην παραλία της Φτελιάς και κατέγραψε δυσάρεστες εικόνες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ