Η αστυνομία «κοντά» στη γυναίκα-μυστήριο που άρπαξε την Μαρκέλλα! Η μικρή φέρεται να την αναγνώρισε

Must Read

Στον κύκλο και τις συναναστροφές της μητέρας της Μαρκέλλας Βεράμη ψάχνουν οι αστυνομικοί τις απαντήσεις που αναζητούν για να λύσουν τον γρίφο της μυστηριώδους εξαφάνισης της 10χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν για 40 ολόκληρες ώρες στην Τούμπα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μικρή Μαρκέλλα φέρεται να έχει αναγνωρίσει τη γυναίκα που την άρπαξε, ενώ η παρουσία της στο σημείο της απαγωγής επιβεβαιώνεται και από τις κάμερες ασφαλείας και τα βίντεο.

Δεν αποκλείεται, δε, να δρομολογηθεί εντός της ημέρας η σύλληψή της.

Η μικρή βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου σε βενζινάδικο της Καλαμαριάς σώα, αλλά με κάποια περίεργα σημάδια στα χέρια, τα οποία εξετάζονται ιατροδικαστικά, ενώ ήταν σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με τον αδελφό του κοριτσιού, η Μαρκέλλα φέρεται ότι έχει επιφανειακά σημάδια στο χέρι, τα οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά: «Προήλθαν, λογικά, από κάποιο δέσιμο».

Δεν εμπιστεύεται την οικογένεια

«Λάδι» στη φωτιά έριξε ο βιολογικός πατέρας της μικρούλας, ο οποίος ζητάει να πάρει την επιμέλεια της κόρης του, καθώς δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν εμπιστεύεται την οικογένεια με την οποία μεγαλώνει και ότι «η μητέρα της έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται και δεν μπορεί να την προστατεύσει».

«Το μόνο που ζητάω είναι να πάρω το παιδί κοντά μου και να μεγαλώσει με την καινούργια μου οικογένεια, γιατί σε εκείνη την οικογένεια που είναι φοβάμαι πολύ και δεν τους έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη» είπε ο Βαγγέλης Κέσογλου, μιλώντας στο protothema.

Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο οικογενειακό περιβάλλον της μικρής, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας σπιτιών και καταστημάτων που βρίσκονται στο σημείο όπου η μυστηριώδης κοκκινομάλλα άρπαξε τη 10χρονη, σε μία προσπάθεια να διακρίνουν κάτι που θα τους οδηγήσει στην άκρη του νήματος της περίεργης αυτής υπόθεσης. Επίσης, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αξιοποιούν όλες τις πληροφορίες που μπορεί να τους φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε εκείνους που κρύβονται πίσω από την εξαφάνιση.

Συνεχίζει να νοσηλεύεται

Την ίδια ώρα, η 10χρονη μαθήτρια νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις, στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Ασφάλεια σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες εξαφανίστηκε και την απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών. Το παιδί θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, ενώ από την πρώτη στιγμή το παρακολουθούν παιδοψυχολόγοι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις πρώτες κουβέντες που αντάλλαξε με τους ψυχολόγους η ανήλικη έδειχνε να βρίσκεται σε σύγχυση, αδυνατώντας να δώσει σαφείς απαντήσεις για τις συνθήκες της εξαφάνισής της αλλά και τι συνέβη τις ώρες που ήταν αγνοούμενη.

Σημαντικά είναι όσα είπε στο thestival.gr ο άνθρωπος που βρήκε τη Μαρκέλλα μπροστά στο πρατήριο καυσίμων. Ο Γιώργος Οικονόμου περιέγραψε ένα εξαντλημένο κοριτσάκι, ενώ εντύπωση του προκάλεσε ότι τον παρακάλεσε να μην καλέσει την Αστυνομία:

«Τη ρώτησα πού μένει, μου απάντησε, ενώ όταν μου είπε ότι τη λένε Μαρκέλλα, μου είχε μείνει το όνομά της από το Amber Alert. Εκείνη την ώρα περνούσε μία φίλη μου καλή και της ζήτησα να της κάνει παρέα μέχρι να πάρω την Αστυνομία. Σε πρώτη φάση, μου είπε να μην πάρω την Αστυνομία. Τώρα, τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω…» ανέφερε.

Η γυναίκα που έκανε παρέα στη Μαρκέλλα, Κατερίνα Σεραφημίδου, είπε ότι η μικρούλα τής αποκάλυψε ότι όσο ήταν αιχμάλωτη της είχαν βάλει χειροπέδες, με αποτέλεσμα να πονούν οι καρποί της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This