Με ψεύτικο προφίλ στο facebook κατασκόπευε την Ιωάννα η Έφη Κ. πριν της ρίξει βιτριόλι!

Must Read

Διπλή ζωή είχε υποχρεωθεί να ζει η Eφη Κ., εξαιτίας των εμμονών της και της ζήλιας, που την κατέτρωγε στις σχέσεις της!

Μάλιστα, είχε δημιουργήσει στο facebook ένα δεύτερο προφίλ, με το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνα Χ.», για να μπορεί να «κατασκοπεύει» τους συντρόφους της και κυρίως την Ιωάννα, που τη θεωρούσε υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο για τη μόνιμη σχέση που επεδίωκε να κάνει με τον 40χρονο δικηγόρο φίλο της!

Μέσα από το πραγματικό της προφίλ η 35χρονη Εφη εξακολουθούσε να εμφανίζεται ως μια πρόσχαρη και κοινωνική κοπέλα, ενώ σχολίαζε και έκανε like στις αναρτήσεις της 34χρονης Ιωάννας Π. Παράλληλα, όμως, το ψεύτικο προφίλ στο διαδίκτυο με το όνομα «Κωνσταντίνα Χ» ήταν το καμουφλάζ ενός σκοτεινού χαρακτήρα, γεμάτου φθόνο και ζήλια, που κάλυπτε τον αληθινά εμμονικό της χαρακτήρα.

Οταν εντοπίστηκε το ψεύτικο προφίλ, οι αστυνομικοί το συνέδεσαν με το όνομα που είχε δώσει στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας ραδιοταξί αλλά και στον οδηγό, ως η δήθεν Ελληνοαμερικανίδα «Κωνσταντίνα Χατζηφωτίου». Η «Κωνσταντίνα Χ.» μπορούσε να κάνει φιλίες στο  facebook, κυρίως για να «τεστάρει» τους φίλους της ως προς την αφοσίωσή τους σε εκείνη, χωρίς τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί. Γι’ αυτό, άλλωστε, οι αστυνομικοί ερευνούν αυτό το δεύτερο προφίλ, ώστε να χαρτογραφήσουν τις διαδικτυακές της κινήσεις.

Οταν η… Κωνσταντίνα Χ. ολοκλήρωσε το σατανικό της σχέδιο, να προκαλέσει μη αναστρέψιμη βλάβη στο όμορφο πρόσωπο της Ιωάννας, ικανοποιημένη πια η Εφη Κ. συνέχισε κανονικά τη ζωή της στο ίδιο μοτίβο, που ήξεραν όλοι. Κανείς από τον κύκλο της δεν παρατήρησε την παραμικρή αλλαγή. Τίποτα δεν είχε αλλάξει στη συμπεριφορά της και στις επαφές της, καθώς έδινε ρεσιτάλ υποκρισίας. Τρεις εβδομάδες μετά την επίθεση και ενώ η κοινή γνώμη είχε συγκλονιστεί με την υπόθεση, συγκεκριμένα στις 8 Ιουνίου, η 35χρονη διασκέδαζε μαζί με φίλες της σε γνωστό μπαρ- εστιατόριο του Πειραιά και, μάλιστα, το έκανε γνωστό στην πραγματική σελίδα της στο facebook.

Το ότι στις φλέβες της κυλά «κρύο αίμα» φάνηκε επίσης και από την επίσκεψη που έκανε στην ιδιαίτερη πατρίδα της το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Τότε «παρτάριζε» έως το πρωί σε κλαμπ της Αμφιλοχίας, ενώ την άλλη μέρα πήγε για σουβλάκια σε κατάστημα του διπλανού χωριού από το δικό της. Συγγενείς και φίλοι, που συζητούσαν την επίθεση με το βιτριόλι που δέχτηκε η συντοπίτισσά τους και για την ταυτότητα της γυναίκας-οχιάς, δεν θα μπορούσαν ούτε να διανοηθούν ότι αυτή βρισκόταν μπροστά τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This