Στη Βουλή η αποκάλυψη για ΛΑΡΚΟ και Μιωνή: «Αντί να μετατραπεί σε οικονομικό κολοσσό, απαξιώθηκε μεθοδικά»

Must Read

Στη Βουλή έφτασε το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «δημοκρατίας» για τη ΛΑΡΚΟ, που έφερε στο φως τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις του Σταύρου Παπασταύρου και του Σάμπυ Μιωνή και τις πιέσεις που ασκούν στο Μαξίμου προκειμένου η εταιρία να παραχωρηθεί για… ψίχουλα σε επενδυτική εταιρία με έδρα της Μπαχάμες, πιθανότατα ως αντάλλαγμα της κατάθεσης του Ισραηλινού επιχειρηματία στην Προανακριτική Επιτροπή.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής κατέθεσε στα πρακτικά το σχετικό πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας», που αποκάλυψε τη δυσώδη αυτή υπόθεση, καλώντας τη Ν.Δ. να σταματήσει να απαξιώνει τη ΛΑΡΚΟ με σκοπό να την ξεπουλήσει για ένα κομμάτι ψωμί.

«Σταματήστε στη Νέα Δημοκρατία να απαξιώνετε τη ΛΑΡΚΟ, να βάζετε τα τρολ σας και όλους αυτούς τους δημοσιογραφίσκους, που παίρνουν τρία και πέντε χιλιάρικα και διαφημίσεις, να λένε συνεχώς ότι οι εργαζόμενοι παίρνουν 44 χιλιάρικα. Βρήκατε τρεις-τέσσερις από αυτούς και τους κάνατε στυλοβάτες του ξεπουλήματος» είπε αρχικά ο Κυριάκος Βελόπουλος, καταγγέλλοντας -επικαλούμενος το δημοσίευμα της «δημοκρατίας»- ότι «πίσω από αυτήν την ιστορία είναι μια offshore εταιρία που συζητάει με την κυβέρνηση ή παρασκηνιακά συζητά με offshore εταιρίες για να πουλήσει τη ΛΑΡΚΟ. Είναι η Global Special Opportunities, με φορολογική έδρα τις Μπαχάμες, και είναι στα Panama Papers. Συμπτωματικό και αυτό.

Εφημερίδα ”δημοκρατία”, όπως είπε επί λέξει, καταθέτοντας στα πρακτικά το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας. Να σημειωθεί ότι η Ελληνική Λύση είχε καταγγείλει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ότι τυχόν εκποίηση της ΛΑΡΚΟ με αδιαφανείς όρους συνιστά εθνικό έγκλημα. «Αντί να μετατραπεί σε οικονομικό κολοσσό, απαξιώθηκε μεθοδικά, ώστε το σιδηρονικέλιο, που αποτελεί εθνικό πλούτο, να περάσει σε χέρια ιδιωτών» σχολίασε το κόμμα, απαιτώντας την άμεση εξυγίανση και τον εξορθολογισμό της εταιρίας, που μπορεί να αποφέρει εκατοντάδες εκατομμύρια στο ελληνικό Δημόσιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This