Κυριακή 9/5/2021

Αποχετευτικό φρεάτιο μετατράπηκε σε «νάρκη» για δύο ηλικιωμένους στα Χανιά

Πανικός επικράτησε στο κέντρο των Χανίων, καθώς μία ηλικιωμένη τραυματίστηκε στο πόδι, όταν πάτησε ένα σιδερένιο καπάκι μετρητή του νερού, το οποίο, αν και ξεκολλημένο από το πεζοδρόμιο, δεν είχε αντικατασταθεί.

Η ηλικιωμένη υπέφερε από φρικτούς πόνους, που δεν της επέτρεπαν να σηκωθεί, για να καθίσει στο κράσπεδο του πεζοδρομίου. Έτσι περίμενε ωσότου φτάσει το ασθενοφόρο για να τη μετακινήσουν οι διασώστες, χωρίς να της προκαλέσουν μεγαλύτερη βλάβη.

«Ο λόγος ήταν ένα καπάκι του μετρητή νερού, από αυτά τα πολυάριθμα καπάκια τα μεταλλικά που βρίσκονται στα πεζοδρόμια, εκ των οποίων πολλά είναι σαθρά και λειτουργούν σαν νάρκες. Η γυναίκα το πάτησε, έπεσε και στη συνέχεια τραυματίστηκε», περιέγραψε ένας περαστικός που παρακολούθησε το συμβάν.

φρεατιο τραυματισμος

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι, κατά τη διάρκεια του περιστατικού, έπεσε στον ίδιο μετρητή άλλος ένας περαστικός! «Ήθελε να δει τι συμβαίνει και κανείς από μας δεν τον είχε αντιληφθεί ώστε να τον ειδοποιήσουμε, έτσι έπεσε και αυτός μέσα και χρειάστηκε τη βοήθειά μας για να σηκωθεί»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ