Αποχετευτικό φρεάτιο μετατράπηκε σε «νάρκη» για δύο ηλικιωμένους στα Χανιά

Must Read

Πανικός επικράτησε στο κέντρο των Χανίων, καθώς μία ηλικιωμένη τραυματίστηκε στο πόδι, όταν πάτησε ένα σιδερένιο καπάκι μετρητή του νερού, το οποίο, αν και ξεκολλημένο από το πεζοδρόμιο, δεν είχε αντικατασταθεί.

Η ηλικιωμένη υπέφερε από φρικτούς πόνους, που δεν της επέτρεπαν να σηκωθεί, για να καθίσει στο κράσπεδο του πεζοδρομίου. Έτσι περίμενε ωσότου φτάσει το ασθενοφόρο για να τη μετακινήσουν οι διασώστες, χωρίς να της προκαλέσουν μεγαλύτερη βλάβη.

«Ο λόγος ήταν ένα καπάκι του μετρητή νερού, από αυτά τα πολυάριθμα καπάκια τα μεταλλικά που βρίσκονται στα πεζοδρόμια, εκ των οποίων πολλά είναι σαθρά και λειτουργούν σαν νάρκες. Η γυναίκα το πάτησε, έπεσε και στη συνέχεια τραυματίστηκε», περιέγραψε ένας περαστικός που παρακολούθησε το συμβάν.

φρεατιο τραυματισμος

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι, κατά τη διάρκεια του περιστατικού, έπεσε στον ίδιο μετρητή άλλος ένας περαστικός! «Ήθελε να δει τι συμβαίνει και κανείς από μας δεν τον είχε αντιληφθεί ώστε να τον ειδοποιήσουμε, έτσι έπεσε και αυτός μέσα και χρειάστηκε τη βοήθειά μας για να σηκωθεί»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This